POPCORNMACHINE HUREN LIMBURG

POPCORNMACHINE HUREN LIMBURG

Wat is er nou lekkerder dan een bakje popcorn tijdens uw tuinfeest, communie of film avond? Vrijwel niks toch! En onze popcorn is extra lekker en onze machines hebben een retro uiterlijk. Waan u in een film voorstelling uit de jaren 70 met onze popcornmachine, die u gewoon hier in Limburg kunt huren! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina te gaan waar u alle belangrijke informatie over dit product kunt terug vinden. 

POPCORNMACHINE HUREN IN LIMBURG BIJ HAPPY RENT

Het verhuren van popcornmachines is iets wat wij al jaren met veel plezier doen en zijn dan ook trots op de reacties die wij krijgen op onze popcornmachines en de optionele ingrediënten hiervan. Happy Rent heeft deze machines dan ook al vaak verhuurd en zelf gebruikt bij levering. Zo zijn wij op veel evenementen te vinden met onze attracties en vaak ook met onze popcornmachines erbij. Happy Rent staat garant voor:

✔ Top Service 
Bij Happy Rent zitten wij 7 dagen per week voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen. U kunt ons bellen, mailen of appen voor advies, vragen, opmerkingen of het oplossen van technische problemen van een van onze artikelen. 

✔ Altijd Schoon
Bij Happy Rent vinden wij hygiëne heel belangrijk. Zo hebben onze medewerkers hygiëne cursussen gevolgd en worden de machines na gebruik meerdere malen gecontroleerd. 

✔ Online Bestellen
Onze website is zo ingericht dat het voor iedereen makkelijk is om een popcornmachine te huren, of u nou een particuliere of zakelijke klant bent. Totaalprijs, Voorraad en beschikbaarheid kunt u gewoon zelf in uw winkelwagen controleren. 

✔ Enorme Voorraad
Wij hebben van al onze producten, zo ook de popcornmachines, een grote voorraad. Zo hebben wij bijna altijd wel een popcornmachine voor u klaar staan. Bestel wel op tijd want op=op!

IN LIMBURG EEN POPCORNMACHINE HUREN

 

Bij het huren van een popcornmachine heeft u ook de optie om de popcorn voor de popcornmachine erbij te kopen. Uiteraard kunt u de popcorn ingrediënten zelf bij een andere verkoper halen, maar waarom zou je? Bij Happy Rent hebben wij na vele jaren en vele verschillende leveranciers er eindelijk eentje gevonden die echt lekkere zoete popcorn ingrediënten levert. Helaas kunt u bij ons geen zoute popcorn krijgen, maar deze kunt u zelf makkelijk maken met de mais die wij leveren. Het enigste wat u hiervoor hoeft te doen is de mais te bereiden tot popcorn zonder onze meegeleverde popsuiker en achteraf zout over de popcorn strooien. Wij verkopen onze ingrediënten voor de popcorn slechts per 100 porties. 

U kunt ervoor kiezen om de popcornmachine zelf mij onze vestiging in Heerlen op te halen, of om deze te laten bezorgen. Wanneer ervoor kiest om zelf de popcornmachine op te halen kunt u het beste even contact met ons opnemen over de transport afmetingen. Het is namelijk zo dat de popcornmachine uit twee delen bestaat. Het bovenste deel (gemaakt van glas) kan van het onderste deel (het deel met wielen) worden afgetild. Zo kunt u makkelijker het geheel transporteren. 

Een tweede optie is het transport door Happy Rent uit te laten voeren. Wanneer u hiervoor kiest dient u tijdens het bestellen voor de transportoptie 'Geleverd en opgehaald door Happy Rent' te selecteren. Wanneer u deze optie aanvinkt zal er om een postcode worden gevraagd. Geef hier de postcode op van het leveradres, niet van het factuuradres. Wanneer u de postcode heeft ingevuld zal direct automatisch de transportkosten worden getoond. Deze transportkosten is de totaalprijs voor het brengen en ophalen. Hierbij zit niet schoonmaak of installatie bij inbegrepen. Wanneer u na gebruik de popcornmachine niet voldoende schoonmaakt, zullen er schoonmaak kosten worden afgetrokken van de borg. 

POPCORNMACHINE LIMBURG

Aangezien wij gevestigd zijn in Heerlen, is onze grootste afzet markt Limburg. Wij zijn allemaal hier zelf geboren en opgegroeid en kennen u dus goed. Bijna iedereen spreekt ook Limburgs, dus als u ons belt kunt u gerust plat met ons kalle. Wat ons zelf altijd opvalt is dat mensen die in Limburg wonen vaak weinig weten over hun eigen provincie. Wist u bijvoorbeeld dat duizenden jaren geleden, Limburg thuis was voor een groep Neanderthalers? Er zijn zelfs op twee locaties in Limburg plaatsten waar u oude vuursteen mijnen kunt bezoeken waar vroeger deze Neanderthalers graafden voor vuurstenen. U vindt meer informatie over deze mijnen en hun geschiedenis op de website van de vuursteen mijnen in Rijckholt. Ook waren er verschillende palts (oftewel oude kastelen) die door Vinkingen werden gebruikt als thuisbasis om vanuit daar rooftochten te organiseren door de hele omgeving. Ook een leuk stukje historie is het verhaal van de Bokkenrijders. Het verhaal is voornamelijk populair geworden door het gebruik van de historie van dit verhaal in de attractie Villa Volta op het attractiepark genaamd de Efteling.