POPCORNKRAAM

POPCORNKRAAM

Een popcornkraam huren was nog nooit zo makkelijk als nu. In een tijd van technologische voorruitgang, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Echte nostalgische en ouderwetse popcornmachines huren met de eenvoud van het online bestellen. Bij Happy Rent kunt u namelijk zelf uw popcornkraam online bestellen en zelf op komen halen. Bezorgen is ook mogelijk en ook dit kunt u vanuit uw online winkelwagen regelen. 


Wanneer u op de bovenstaande afbeelding klikt komt u terecht op onze productpagina voor het uitdeelkraampje. Om van de uitdeelkraam een popcornkraam te maken, dient u zowel de popcornmachine als de uitdeelkraam te huren. Een link naar de popcornmachine: Popcornmachine Professioneel. Een popcornkraam huren doe je bij Happy Rent!

POPCORN KRAAM HUREN BIJ HAPPY RENT

Een popcornmachine in combinatie met onze uitdeelkraam, is altijd een goed idee. Of het nou voor een verjaardag, evenement of andere festiviteit is waarbij u bezoekers verwacht, onze popcornmachine met extra grote capaciteit kan het aan. Er gaat namelijk niks boven de geur van versgebakken popcorn. Het huren van een popcorn kraampje bij Happy Rent heeft nog een aantal voordelen, namelijk: 

✓ Top Service
Wij zitten 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over onze producten of het bestelproces. Wilt u even bellen om een praatje te maken? Geen probleem! Vriendelijk en toegewijd, aarzel niet om ons te mailen, bellen of whatsappen. 

✓ Extra Grote Capaciteit
De popcornmachines van Happy Rent hebben een grotere capaciteit dan normaal zodat u meer popcorn per batch kunt bakken dan bij de meeste andere popcornmachines. Onze popcornmachines kunnen tot 110 porties popcorn per uur bakken. Met deze popcornmachine maak jij de lekkerste popcorn die je ooit geproefd hebt!

✓ Gebruiksgemak
De popcornmachines zijn zodanig ontworpen dat ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ook leveren wij een gebruiksaanwijzing waar duidelijk in staat hoe de machine gebruikt moet worden en hoe de mais geproportioneerd moet worden tegenover de rest van de ingrediënten. Ook is deze handleiding online te bekijken. De popcornkraam is voorzien van een dakje waardoor het beschermd wordt tegen de zonnestralen.

Bekijk hier ons aanbod popcornmachines (let op; de prijzen zijn exclusief btw). Klik hier voor het aanbod aan andere fun food producten zoals een slushpuppy machine of een poffertjeskraam. Maak jouw event helemaal compleet met leuke zeskamp spellen, voetbal attracties, Hollandse spellen, tent met led verlichting of kom bij ons ook een gaaf springkussen huren. Een stormbaan huren kan natuurlijk ook. Een popcornmachine is leuk voor allerlei soorten gelegenheden, een kinderfeestje, bedrijfsborrel of de verjaardag van Sarah of Abraham. Voor de aanstaande 50-jarige kun je ook een leuke Abraham pop of een Sarah pop huren. Dús, een Sarah pop huren, Hollandse spellen huren, een stormbaan huren, een springkussen huren of een Abraham pop huren, je kunt het allemaal!

Happy Rent is niet voor niks hét party verhuur bedrijf van Limburg, het Rad van Fortuin is er niks bij! Bij ons kun de popcorn kraam 7 dagen in de week online reserveren en wij komen het zelfs tegen een transporttarief bij jou leveren. Deze transportkosten worden berekend per gereden kilometer. Een popcorn kraam huren was nog nooit zo makkelijk!