POPCORN VOOR POPCORNMACHINE

POPCORN VOOR POPCORNMACHINE

Wilt u een popcornmachine huren en bent u opzoek naar de lekkerste zoete popcorn? Nou dan zit u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk popcorn mais en popcorn suiker voor alle soorten traditionele machines, of u nou de machine bij ons huurt of niet. Klik op de onderstaande afbeelding om gelijk naar de productpagina van onze popcorn te gaan en uw eigen ingrediënten te bestellen! 

Waarom zou ik mijn popcorn voor de popcornmachine bij jullie bestellen?

Wij hebben al vele verschillende leveranciers gehad sinds wij zijn begonnen met het verhuren van popcornmachines en het leveren van de ingrediënten die nodig zijn voor het maken van popcorn. Na vele jaren zijn we er zeker van dat wij de lekkerste leverancier van popcorn hebben gevonden. Wij hebben de popcorn suiker voor u klaar gemaakt en eigenlijk het enigste dat u hoeft te doen is alle ingrediënten samen gooien in een traditionele popcornmachine. Even wachten en dan kunt u genieten van uw heerlijke popcorn! 

Per set ontvangt u voldoende maïs, suiker, olie en zakjes om 100 porties mee te kunnen maken.

Bestellen bij Happy Rent doen de meeste mensen om deze redenen: 

✓ Online Bestellen

✓ Landelijke levering

✓ Top Service

✓ Heerlijke Popcorn!

Klassieke popcorn maker

Een popcornmachine is de perfecte aanvulling op ieder feest of evenement. De kids (en de volwassenen) zullen versteld staan van de lekkerste popcorn. Voor popcorn heb je natuurlijk een paar ingrediënten nodig, denk hierbij aan gesmolten boter, mais popcorn en suiker. En voor lekkere verse popcorn is het natuurlijk handig als je er een mooie popcorn machine bij hebt. Er zijn verschillende soorten popcornmachines; gadgy popcorn machine retro, gadgy popcorn machine rond, popcorn machine rond met antiaanbaklaag, een hetelucht popcorn maker en nog veel meer!

Voor lekkere popcorn heb je olie of boter nodig. In principe maakt het niet uit welke je kiest, wil je graag popcorn die iets smeuïg is dan heb je boter nodig. Wat je verder nodig hebt voor de leukste en lekkerste gepofte popcorn zijn het popcorn recept, popcorn bakjes, de popcorn maker of een pan met deksel. Je kunt de popcorn in leuke bakjes doen voor tijdens een feestje of in een grote schaal voor op de bank. In een handomdraai echte klassieke popcorn gemaakt door een hete lucht vetvrij apparaat.

Laat het feestje beginnen of zet de film aan en pak de schaal popcorn erbij! Het snoepen kan beginnen! 

 

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.