ORIGINELE SNOWGLOBE HUREN

ORIGINELE SNOWGLOBE HUREN

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor op uw evenement in de winter periode? Wilt u uw een groter bereik? Dan zit u bij Happy Rent goed, want wij zijn namelijk de exclusieve verkoper en meest ervaren verhuurder van de gepatenteerde Snowglobes van JBL® uit het Verenigd Koninkrijk. Deze Snowglobes zijn de beste levensgrote sneeuwbollen verkrijgbaar op de markt. Bekijk de onderstaande video voor een sfeer impressie van de Sneeuwbol.

ORGINELE SNOWGLOBE HUREN MET DE HAPPY RENT SERVICE

Onze Levensgrote sneeuwbol zal in het middelpunt van de belangstelling staan op uw feest of evenement. Uw gasten zullen erin willen waarna ze foto's willen maken of laten maken. Vaak worden deze foto's geplaatst op socialmedia waar deze een groot bereik kunnen hebben. Ook duurt het niet lang om mensen binnen en buiten te laten waardoor veel gasten gebruik kunnen maken van de sneeuwbol. Wanneer u de Snowglobe bij ons huurt, kunt u daarnaast ook onze extra diensten inhuren. Onze extra diensten staan hier onder vermeld. 

- Decoratiepakket
Wanneer u kiest voor het decoratiepakket kunt u gebruik maken van de vele attributen van Happy Rent. Denk hierbij aan een grote rendier, kerstmannen, kerstbomen. Ook maken wij gebruik van nepsneeuw, deze zit al bij de huurprijs inbegrepen. Aan dit pakket worden constant nieuwe stukken toegevoegd. Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden. 

- Fotoservice
Maak gebruik van de foto service voor een onvergetelijke ervaring vastgelegd op camera. De gemaakte foto's kunnen terplekke worden uitgeprint en meegegeven in een mooi mapje aan de gasten of kunnen via facebook direct geupload worden. Ook kan er op de foto uw eigen branding te komen te staan. 

- Begeleiding (verplicht)
Wij verhuren onze Snowglobe niet zonder dat onze eigen personeel als begeleiding, maar dan krijgt u op locatie de beste en meest ervaren werknemers die de snowglobe en zijn systeem van binnen en buiten kennen. Vriendelijk,  flexibel en gedreven personeel is lastig te vinden, want ze werken allemaal al bij Happy Rent!

- Extra Branding
De snowglobe heeft een enorme achterwand en een banner die rondom het podium of 'voetstuk' van de snowglobe zit. Standaard is de banner blauw en is er op de achterwand een mooi winter landschap met een knus en warm houten huisje te zien. Zowel de achterwand en blauwe rok kunnen worden vervangen door een door u aangeleverd ontwerp. Zo kunt u ervoor zorgen dat op alle foto's die worden gemaakt van de sneeuwbol uw merk naam staat, wat zal leiden tot meer naamsbekendheid! 

LEVENSGROTE SNEEUWKOGEL HUREN

Heeft u nog vragen of benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, onze klantenservice helpt u graag vrijblijvend verder met al uw vragen. Verstandig is om al in de zomer te beginnen met het bestellen van uw Snowglobe zodat u er zeker van kunt zijn dat een van onze Snowglobes op uw event aanwezig zal zijn. 

Voor contact, bel gratis 085-002-0026 of stuur een mail naar info@happyrent.nl. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen of ons benaderen via Facebook.