Levende Sarah Pop

Omschrijving

Opblaasbare Sarah Huren (Looppak)

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland voor maar 25 EURO!

✓ Geen Borg

Als primeur te huren bij Happy Rent Verhuur, de Levende Sarah Pop. De nieuwe rage voor jouw sarah feest! De sarah pop is tot leven gekomen! Happy Rent verhuurt dit exclusieve bewegende sarah pak in heel Nederland. Dit sarah pak is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld de “verassings sarah”, de “ontvangst sarah”, de “schrik sarah” en bijvoorbeeld de “kantoor sarah”. 

Hierbij een korte video hoe de sarah als schrik sarah pop ingezet kan worden:

De Levende Sarah is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en al in 2 minuten operationeel.
Reserveer nu snel dit nieuwe fenomeen en wees er als eerste bij!

Levende Sarah Pop Huren in heel Nederland

Voor slechts 25 EURO bezorgen wij deze levende sarah pop in heel Nederland! Wij kunnen deze levende sarah bij jou thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt de werkdag van te voren. Na de huur dag wordt de levende sarah weer bij jou opgehaald. Dit gebeurt op werkdagen tussen 9-18u. Je kunt zelfs een sms met tijdsindicatie van levering krijgen.
Je dient bij de levering en het ophalen aanwezig te zijn op het door jou opgegeven adres.

Levende Sarah Pop zelf ophalen

Je kunt de levende sarah de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. Dit kan bij onze vestiging in Heerlen. 

In gebruik nemen
Het in gebruik nemen van de levende sarah is zeer eenvoudig en in slechts 2 minuten gebeurd! Zie deze video om je te overtuigen van het gebruiksgemak. De sarah wordt tevens geleverd met een duidelijke opzet-instructie.

 

Sara Pop Online Huren

Je kunt deze opblaasbare sarah pop nu online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Deze levende sarah is uniek en zal zeker voor de nodige aandacht zorgen.

Opblaas Sarah

Je kunt deze levende sarah ook combineren met een reguliere opblaasbare sarah pop. Dus als je (ook) nog opzoek bent naar een opblaasbare sarah pop van 3 tot 4,5 Meter hoog dan zijn we u hier ook graag mee van dienst.

Geen Borg, getoonde huurprijs is voor maximaal 40 uur, hierna wordt er een staffel met korting toegepast voor een langere periode. 


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Merken

Merken

Beoordeling:

Mark Reneerkens
donderdag 2 maart 2023

Eenvoudig gezegd, top

Onze Sarah, kon niet gemist worden met ruim 4 mtr. Big smile en veel getoeter in de straat.
Pluspunten:Alles in een grote draagzak.
Verbeterpunten:Nieuwe scheerlijnen.

Noël Heusschen
vrijdag 17 februari 2023

Als ik iets nodig heb kies ik voor Happy Rent al vele jaren eerder waren het de springkussens tegenwoordig Abraham en Sarah poppen voordelig vertrouwd en goed bereikbaar

Zeer tevreden
Pluspunten:Alles
Verbeterpunten:Niets

François Lutgens
dinsdag 15 november 2022

Leuke Sarah pop voor de jonger uitziende ‘Sarah’s’

Mooie Tiroler pop die wij als Sarah gebruikt hebben. Zelf opgehaald, netjes alles in een zak en eenvoudig op te zetten. Leuke reacties op gehad. Door de grootte van de pop rijd je het feestje zeker niet voorbij ! Top !
Pluspunten:
Verbeterpunten: