Levende Abraham

Omschrijving

Opblaasbare Abraham (Looppak)

βœ“ Zelf ophalen en retourneren

βœ“ Top Service

βœ“ Levering in heel Nederland voor maar 25 EURO!

βœ“ Geen borg

Als eerste te huur bij Happy Rent Verhuur, de Levende Abraham. De nieuwe rage voor jouw abraham feest! De Abraham pop is tot leven gekomen!

Happy Rent verhuurt dit exclusieve bewegende abraham pak in heel Nederland. Dit abraham pak is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld de “verassings abraham”, de “ontvangst abraham”, de “schrik abraham” en bijvoorbeeld de “kantoor abraham”.
De Levende Abraham is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en al in 2 minuten operationeel.
Reserveer nu snel dit nieuwe fenomeen en wees er als eerste bij!

Levende Abraham Huren in heel Nederland

Voor slechts 25 EURO bezorgen wij deze levende abraham in heel Nederland! Wij kunnen deze levende abraham bij jou thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt de werkdag van te voren. Na de huur dag wordt de levende abraham weer bij jou opgehaald. Dit gebeurt op werkdagen tussen 9-18u. Je kunt zelfs een sms met tijdsindicatie van levering krijgen. 
Je dient bij de levering en het ophalen aanwezig te zijn op het door jou opgegeven adres.

Levende Abraham Pop zelf ophalen

Je kunt de levende abraham de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. Dit kan in Heerlen, bij onze vestiging. De abraham wordt in een kleine transporttas geleverd die makkelijk in elke auto past.

In gebruik nemen
Het in gebruik nemen van de levende abraham is zeer eenvoudig en in slechts 2 minuten gebeurd! Zie deze video om je te overtuigen van het gebruiksgemak. De abraham wordt tevens geleverd met een duidelijke opzet-instructie.

In deze video laten we jou graag de mogelijkheden zien:

Begeleid met acteur
Happy Rent biedt (enkel in Limburg) ook de mogelijkheid om het pak uit te rusten met een echte acteur die fungeert als levende abraham. Onze acteur kan elke rol van abraham aannemen, dus of je nu een abraham wilt hebben die jouw gasten vriendelijk ontvangt of een abraham die iedereen de stuipen op het lijf jaagt, bijna alles is mogelijk.

Abraham Pop Online Huren

Je kunt deze opblaasbare abraham pop nu online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Deze levende abraham is uniek en zal zeker voor de nodige aandacht zorgen. 

Opblaasbare Abraham
Je kunt deze levende abrhaham ook combineren met een reguliere opblaasbare abraham. Dus als je (ook) nog opzoek bent naar een opblaasbare abraham van 3 tot 4,5 Meter hoog dan zijn we jou hier ook graag mee van dienst.

Geen Borg, getoonde huurprijs is voor maximaal 40 uur, hierna wordt er een staffel met korting toegepast voor een langere periode. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Merken

Merken

Beoordeling:

Brian R
maandag 25 maart 2024

Topbedrijf !!

Goed bedrijf, goede service en afspraken en Abraham was top! Echt een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Joke Heinen
dinsdag 23 januari 2024

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijk en snel geregeld.
Vriendelijk en flexibel met de tijden.
Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Nathalie Bies
vrijdag 10 november 2023

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
Pluspunten:Zeer vriendelijk
Verbeterpunten:Geen