Opblaas zwembad 457 Cm

Omschrijving

Opblaas Zwembad Te Huur

  • Capaciteit 9792 liter
  • Vorm: Rond 
  • 457x457x84cm (lxbxh)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ben je opzoek naar een opblaasbaar zwembad voor je feestje of evenement? Dan ben je bij Happy Rent verhuur aan het juiste adres! Met dit zwembad van 4,5 Meter in diameter kun je veel mensen een spetterende dag bezorgen. Er gaat bijna 10.000 Liter water in dit zwembad dus we adviseren wel om dit zwembad met een grote brandslang te vullen, het kan ook met een gewone tuinslang maar dan zul je deze wel al de dag voor je feestje moeten aanzetten.

Onze voordelen:

✓ Groot opblaasbaar zwembad

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Luchtdicht

✓ Direct online te bestellen

Klik eenvoudig op "beschikbaarheid controleren" en selecteer de gewenste datum, betalen kan veilig met Ideal, Mister Cash, Pay Pal en Credit Card. 

Zwembad Huren Evenement

Dit opblaasbare zwembad is ideaal als je je gasten de nodige verkoeling wilt bieden, een leuk spelelement wilt toevoegen aan je zeskamp maar ook heel leuk voor een groot waterpistolen gevecht op je evenement. Met wat strandstoelen en opblaasbare items ook een prima plek om lekker te chillen. We kunnen dit zwembad in heel Nederland en België leveren, meestal ook gewoon al de dag voor je evenement zodat je ruim de tijd hebt om het bad te vullen. 

Zwembad Huren voor Feestje

Als je genoeg plek hebt in je tuin, straat of garage dan is dit zwembad ook heel leuk op je prive feestje. We leveren dit zwembad in heel Nederland, dus of je nu wat afkoeling op je feestje in Rotterdam wilt geven of een waterpistolen gevecht in een straat in Breda wilt organiseren, met dit grote zwembad kan het! Laat die poolparty maar beginnen. 

Zwembad Huren Limburg

Uiteraard is dit opblaasbare zwembad ook te huur in Limburg, met onze hoofdvestiging in Heerlen kun je dit zwembad ook direct in de buurt ophalen, dit kan zonder extra kosten al de dag van te voren. De dag na de huur periode kun je het zwembad dan weer terugbrengen. Het zwembad past opgerold in iedere grote auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Uiteraard kunnen we dit zwembad ook in heel Limburg leveren en ophalen. We hebben in totaal 2 van deze zwembaden beschikbaar. 

 

Opblaasbaar Zwembad

Goed om te weten: 

Ons opblaasbare zwembad is luchtdicht. Het grote voordeel is dat ons zwembad maar 1 keer opgeblazen hoeft te worden en het niet in een keer leegloopt op het moment dat de stroom uitvalt en je hele terrein blank staat. Denk er wel over na waar je na het evenement met het water naartoe gaat. Je kunt het bad leeg laten waardoor je het water aan een kant kunt laten weg lopen, door de grote hoeveelheid duurt dit wel even. Er moet ook echt veel water goed kunnen weg stromen. Het beste is het dus om het bad in de buurt van een put of afvoer te plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om het bad met bijvoorbeeld een dompelpomp leeg te pompen. De pomp en het water wordt niet meegeleverd. 

 x 0,84
220v / 16A
Totale inhoud: 63,41m3
Kosten voor 10.000 Liter kraanwater: +/- € 6,50
(prijs voor bronwater ligt waarschijnlijk iets hoger)

Begeleiding, op- en afbouw

Happy Rent kan ook zorgen voor de begeleiding van het zwembad en ook zorgen voor de op- en afbouw. Aangezien het vullen en leeg laten behoorlijk lang duurt is het het beste als je hiervoor een offerte op maat aanvraagt (info@happyrent.eu).

Borg: € 100 (per oder)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Happy Rent Attractieverhuur is ook het adres om andere waterattracties te huren, wat dacht je van onze waterballen of onze buikschuifbaan van 18 meter? Dit zwembad is ook een maatje groter te huur in watermeloen look van 7 Meter. 

 

Gewicht 18,5 Kg. 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: