MEGA STORMBAAN HUREN

Binnenkort een feest of evenement? En bent u op zoek naar iets actiefs wat ook nog eens uw gasten vermaakt? Dan hebben wij nét de attractie die u zoekt. Namelijk onze mega stormbaan van 70 meter. Deze stormbaan is uniek in Nederland en is daarnaast ook nog eens een echte uitdaging! Voor meer informatie over deze stormbaan, kunt u dit artikel verder lezen of op onderstaande afbeelding klikken. 

MEGA STORMBAAN HUREN BIJ HAPPY RENT

In 2012 introduceerden we onze nieuwe Swipe Off Stormbaan waar we dit jaar nog eens 26,5 Meter spektakel aan toevoegen. Naar de Dubbele Punch Battle, Dubbele Bouncing Balls en dubbele Base Jump bevat deze gloednieuwe stormbaan een dubbele loopbrug met slingertouw en army net waarna er een spider cave, mega roll en flipperkast op je wachten. Onze wipeout baan was al uniek in Nederland maar is nu alleen nog vetter en van begin tot einde door twee deelnemers tegelijk te gebruiken waardoor de wipeout battle alleen nog maar uitdagender wordt.

Levering in heel Nederland en België

Of je deze mega Swipe Off stormbaan nu in Groningen of in Brussel wilt huren, Happy Rent Attractie verhuur levert deze unieke baan in heel Nederland en België, van Limburg tot Noord-Holland en van Antwerpen tot Leeuwarden. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat de baan op de door jou gewenste locatie geplaatst en begeleid wordt. We verhuren deze baan enkel met begeleiding van ons eigen personeel. Op die manier zorgen we ervoor dat uw evenement een succes wordt en alle deelnemers op een veilige manier de strijd aan kunnen gaan. Dit is ook vaak goedkoper aangezien we de transportkosten op basis van slechts twee keer de afstand hoeven te berekenen. Onze professionals zorgen er tevens voor dat de stormbaan op een juiste manier opgebouwd, gekoppeld en verankerd wordt. Hierbij hebben we 4-6 personen hulp nodig. We stellen minimaal twee van onze eigen begeleiders verplicht, afhankelijk van het evenement kunnen extra begeleiders nodig zijn, dat mogen ook vrijwilligers zijn.

Wipe Out Baan Huren

Indoor, Outdoor, in het Bos of op het Water? Happy Rent is dé specialist. Afhankelijk van de locatie bespreken we graag de mogelijkheden en zijn er verschillende zaken belangrijk. Happy Rent is het enige bedrijf in Nederland die de wipeout stormbaan ook op water plaatst. Door onze ervaring en expertise kunnen we je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Neem zeker even vrijblijvend contact met ons op. Dat mag telefonisch, per mail, whatsapp skype of per postduif wij verheugen ons op je bericht!

Op je deze wipeout baan nu op je vrijgezellenfeest wilt neerzetten of je kinderfeestje de absolute hit wilt laten zijn met onze unieke Swipe Off Stormbaan ben je een echte baas, niet alleen de deelnemers zullen van je gaan houden ook de toeschouwers wordt unieke (leed) vermaak geboden. Daar wordt iedereen blij van, al onze klanten zijn tot nu toe razend enthousiast in ieder geval!

Onze stormbaan is uiteraard van de hoogst mogelijke Nederlandse Kwaliteit en volledig gekeurd waardoor deze wipe out stormbaan niet alleen heel uitdagend maar ook super veilig en sterk is.

Verhuur

Je kunt ons even bellen voor wat meer informatie, we kunnen je ook graag een offerte toesturen en bekijken ook heel graag met je de mogelijkheden. Wat je echter ook gewoon kunt doen is op die grote groene knop met "Winkelwagen"  klikken. Je vult de gewenste huurdatum in en ziet dan real time of deze XXL Stormbaan nog beschikbaar is. Vet hè?

Als je echt een baas bent klik je dan meteen op bestellen en rond je je bestelling af met Ideal of je Credit Card, als dat toch te eng is mag je ook best eerst een keer langs komen. Maar wacht niet te lang want weg = weg en dan is het huilen en daar houden we niet zo van. We maken je graag net als al die andere klanten heel erg blij!

Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw en je krijgt 50% korting op de huur bij elke extra dag. We maken jouw evenement graag succesvol en onvergetelijk.

Afmetingen: 69,5 x 7 x 7,4 (LxBxH)