Springkussen Koetje

Huur een luchtkussen in Limburg voor een dag vol spring- en speelplezier!
>
  • Huur een luchtkussen in Limburg voor een dag vol spring- en speelplezier!
  • Maak je evenement feestelijk met onze luchtkussen verhuurservice in Limburg
  • Kies voor veilig en betrouwbaar luchtkussen huren in Limburg
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
13
Lengte
520 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
450 cm
Stroom
1.100 watt
Voltage
220 volt
Transportmaat
130x70 cm
Vervoer
Aanhangwagen, Busje of Grote auto
Overdekt
ja
Gewicht
140 KG
Leeftijd
4-14 jaar
Borg
100

Omschrijving

Luchtkussen Huren Limburg

✓ Direct online reserveren

✓ Afhalen of laten leveren

✓ Overdekt

✓ Veilig

Dit prachtige springkussen koetje is echt super mooi! Het biedt springplezier tot 13 kinderen van 4 - 14 jaar. Als je opzoek bent om een springkussen te huren voor jouw kinderfeest, communie of evenement dan is het springkussen koetje zeker een aanrader. Het springkussen koetje heeft een afmeting van 5.2 x 4 x 4,5 Meter en past daarmee in bijna elke tuin of oprit. Het springkussen koetje behoort tot een van de mooiste springkussens in ons verhuur aanbod en dankzij het dak zijn kinderen ook altijd beschut tegen regen of felle zon. Hiernaast is dit springkussen extra veilig omdat kinderen niet over randen heen kunnen klimmen als het dak gesloten is. Bij lekker weer kan het dak ook open gemaakt worden. Dit springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en haringen om het springkussen mee te verankeren. Dit springkussen is goedgekeurd aan de hoogste europese veiligheidsnorm door het Liftinstituut. Dit springkussen is dus niet alleen heel leuk maar ook een heel veilig springkussen om te huren. 

 

Springkussen Huren in Limburg

Je kunt dit springkussen nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Je kunt dit prachtige springkussen huren in heel Limburg bij Happy Rent, we bezorgen dit springkussen op elk adres in Limburg en halen het ook weer op elk adres in Limburg op. Dus of je nu een springkussen wilt huren in Sittard, Weert of Maastricht Happy Rent Verhuur levert overal de leukste springkussens! 

Binnen Limburg kun je er ook voor kiezen om het springkussen te laten opzetten en afbreken en optioneel ook zorgen voor de begeleiding van dit springkussen. 

Je kunt het springkussen ook zelf ophalen in:

- Heerlen (Sourethweg 9A), Zuid Limburg

Actie: 15% Korting op online bestellingen bij zelf ophalen

 

Wanneer kan ik het springkussen ophalen en terug brengen? 

De huurprijs van dit springkussen koetje is extra laag en voor 1 dag. Haal je het springkussen om 9u op en breng je het dezelfde dag om 17u terug dan betaal je 1 dag huur. Breng je het springkussen na meer dan 24 uur  terug dan betaal je slechts 1,5 dag aan huur. Dat is pas goedkoop een springkussen huren! 

Het springkussen koetje is pakket van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen koetje is het makkelijkste te transporteren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen is +/- 140 KG. 

Het springkussen dient altijd droog, schoon en goed opgerold retour, je kunt het springkussen met 2 personen opzetten en afbreken, dit is ongeveer 5 minuten werk. 

Springkussen Huren

Je kunt dit springkussen tijdelijk huren van 165 EURO voor slechts € 99 excl. btw. per dag. Op elke extra dag krijg je 50% korting! 

Reserveer nu snel dit prachtige springkussen, want weg = weg! 

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Voor alle springkussens in ons assortiment kijk je op de pagina springkussen huren, ook leuk om erbij te huren is een stormbaan.

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

De gemiddelde op- en afbouwtijd ligt tussen de 5 en 15 minuten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort attractie die u uitkiest.

Moet ik een verzekering afsluiten voor het gehuurde springkussen?

Dit is mogelijk, deze optie bieden wij aan op onze website. tijdens uw bestelling kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering, deze verzekering geeft u de mogelijkheid om maximaal 48u voor de dag van de huur, de bestelling te annuleren.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: