Springkussen Koetje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 13
Lengte 520 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 450 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 130x70 cm
Vervoer Aanhangwagen, Busje of Grote auto
Overdekt ja
Gewicht 140 KG
Leeftijd 4-14 jaar
Borg 100

Omschrijving

Luchtkussen Huren Limburg

✓ Direct online reserveren

✓ Afhalen of laten leveren

✓ Overdekt

✓ Veilig

Dit prachtige springkussen koetje is echt super mooi! Het biedt springplezier tot 13 kinderen van 4 - 14 jaar. Als je opzoek bent om een springkussen te huren voor jouw kinderfeest, communie of evenement dan is het springkussen koetje zeker een aanrader. Het springkussen koetje heeft een afmeting van 5.2 x 4 x 4,5 Meter en past daarmee in bijna elke tuin of oprit. Het springkussen koetje behoort tot een van de mooiste springkussens in ons verhuur aanbod en dankzij het dak zijn kinderen ook altijd beschut tegen regen of felle zon. Hiernaast is dit springkussen extra veilig omdat kinderen niet over randen heen kunnen klimmen als het dak gesloten is. Bij lekker weer kan het dak ook open gemaakt worden. Dit springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en haringen om het springkussen mee te verankeren. Dit springkussen is goedgekeurd aan de hoogste europese veiligheidsnorm door het Liftinstituut. Dit springkussen is dus niet alleen heel leuk maar ook een heel veilig springkussen om te huren. 

 

Springkussen Huren in Limburg

Je kunt dit springkussen nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Je kunt dit prachtige springkussen huren in heel Limburg bij Happy Rent, we bezorgen dit springkussen op elk adres in Limburg en halen het ook weer op elk adres in Limburg op. Dus of je nu een springkussen wilt huren in Sittard, Weert of Maastricht Happy Rent Verhuur levert overal de leukste springkussens! 

Binnen Limburg kun je er ook voor kiezen om het springkussen te laten opzetten en afbreken en optioneel ook zorgen voor de begeleiding van dit springkussen. 

Je kunt het springkussen ook zelf ophalen in:

- Heerlen (Sourethweg 9A), Zuid Limburg

Actie: 15% Korting op online bestellingen bij zelf ophalen

 

Wanneer kan ik het springkussen ophalen en terug brengen? 

De huurprijs van dit springkussen koetje is extra laag en voor 1 dag. Haal je het springkussen om 9u op en breng je het dezelfde dag om 17u terug dan betaal je 1 dag huur. Breng je het springkussen na meer dan 24 uur  terug dan betaal je slechts 1,5 dag aan huur. Dat is pas goedkoop een springkussen huren! 

Het springkussen koetje is pakket van +/- 130 * 70 cm. Het springkussen koetje is het makkelijkste te transporteren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen is +/- 140 KG. 

Het springkussen dient altijd droog, schoon en goed opgerold retour, je kunt het springkussen met 2 personen opzetten en afbreken, dit is ongeveer 5 minuten werk. 

Springkussen Huren

Je kunt dit springkussen tijdelijk huren van 165 EURO voor slechts € 99 excl. btw. per dag. Op elke extra dag krijg je 50% korting! 

Reserveer nu snel dit prachtige springkussen, want weg = weg! 

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Voor alle springkussens in ons assortiment kijk je op de pagina springkussen huren, ook leuk om erbij te huren is een stormbaan.

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

De gemiddelde op- en afbouwtijd ligt tussen de 5 en 15 minuten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort attractie die u uitkiest.

Moet ik een verzekering afsluiten voor het gehuurde springkussen?

Dit is mogelijk, deze optie bieden wij aan op onze website. tijdens uw bestelling kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering, deze verzekering geeft u de mogelijkheid om maximaal 48u voor de dag van de huur, de bestelling te annuleren.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: