Limbo Dansen kopen

Omschrijving

Limbo Dansen kopen 🌵

Ons limbo dans spel is uniek en prachtig ontworpen als twee grote opblaasbare cactussen waar de lat tussen ligt. Wie heeft de meeste flexibiliteit en redt het als de lat nog een stukje lager ligt? Een uitdagend spel voor iedereen.

Limbo dans spel

Bij het limbo dans spel ligt de lat werkelijk hoger, zodra je hem lager legt. Happy Rent Attractieverhuur is de specialist in sport- en spelattracties. Naast het kopen van dit spel informeren we je ook graag over de mogelijkheden van andere spellen voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of zeskamp. Bij het Limbo dansen is het de bedoeling om met je schouders naar achteren onder lat door te lopen, de lat wordt iedere keer een stukje naar beneden gelegd en wie als laatste overblijft wint dit spel. Ons limbo dans spel is uitgevoerd met een handige hoogte verdeling zodat precies te zien is wie er tussen de 150 en 60 centimeter onder de lat door komt.

Limbodansen kopen

Het kopen van limbodansen was nog nooit zo eenvoudig! Leg het Limbodansen in je winkelmandje, selecteer de gewenste datum en je kunt dit unieke limbodansen direct online bestellen. Betalen kan veilig via Ideal, Credit Card of Mister Cash waarna je direct een bevestiging ontvangt in je inbox.

Het Limbodansen is 2,5 Meter breed en 3 Meter hoog!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% Btw

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Springkussen en attractie lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit spel te leasen bij Happyrent. Ideaal wanneer je het hele jaar door bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen, attractie of spel voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit spel al vanaf €4,88 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina: springkussen abonnement

Wellicht heb je ook interesse om andere producten aan te schaffen. Bij Happy Rent zijn al onze producten geschikt voor verkoop; denk bijvoorbeeld aan een klimtoren of het altijd spannende kratstapelen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via Whatsapp💭!

 

Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: