KERMIS TRAMPOLINE HUREN

KERMIS TRAMPOLINE HUREN

Bent u recentelijk op de kermis geweest en heeft u daar zo'n trampoline gezien waar kinderen aan een twee touwen vastzitten waardoor ze hoger kunnen springen en zelfs makkelijk salto's kunnen maken en dergelijke? Nou laat ik u een geheimpje vertellen, deze trampoline's noemt men een bungee trampoline. En bij Happy Rent kunt u deze huren! Extra veilig en volledig gekeurd volgens het Nederlandse TÜV. Klik op de onderstaande afbeelding voor prijzen en meer informatie. 

KERMIS TRAMPOLINE HUREN BIJ HAPPY RENT

Wanneer u een kermis trampoline wilt huren, is het verstandig om dit bij Happy Rent te doen. Waarom dat dat zo is, leest u hieronder. 

✔ Extra Veilig
Zoals elk bedrijf die deze trampolines verhuren in Nederland, worden de attracties jaarlijks gekeurd door het TÜV Nederland. Maar aangezien wij ook in Duitsland veel actief zijn, moeten onze bungee trampolines ook voldoen aan de Duitste keuringsdiensten. Daarom hebben al onze medewerkers ook een cursus zekeren gevolgd en kunnen wij u nog beter garanderen dat de deelnemers op onze kermis trampoline compleet veilig zijn. 

✔ Top Service
Wij zitten 7 dagen per week van 9:00 tot 17:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden via Whatsapp, Mail of gewoon telefonisch. Twijfel vooral niet om met ons contact op te nemen voor al uw vragen over het huren of gebruiken van onze kermis trampoline. 

✔ Direct Online Bestellen
U kunt bij Happy Rent de kermis trampoline gewoon online bestellen en zelf kiezen hoe u wilt betalen. Als zakelijke klant kunt u kiezen voor de betaaloptie 'vooraf overmaken'. Wanneer u uw kvk nummer invult kunt u de bestelling afronden zonder te betalen waarna wij u een factuur zullen sturen van de gehuurde producten.

HOE HUUR IK EEN KERMIS TRAMPOLINE EN WAT MOET IK ALLEMAAL WETEN?

Wij raden iedereen altijd aan om eerst even contact op te nemen met onze klantenservice over het huren van een kermis trampoline. Want wat veel mensen niet beseffen is dat er veel meer bij komt kijken dan u in eerste instantie zou verwachten. Het huurproces zelf is zeer eenvoudig en betekent niet meer of minder dan het plaatsen van een order. Bij het plaatsen van een order van de Bungee Trampoline dient u ook altijd transport door Happy Rent uit te laten voeren en begeleiding erbij te boeken. Wij vervoeren de kermis trampoline nooit zonder eigen transport en begeleiding. 

Verder alle specifieke eisen voor het plaatsen van de Bungetrampoline:

 

Artikel 1: Plaatsing

 • Onze bungee trampoline is 9 x 9 Meter en 6,5 Meter hoog.

 • Rondom de attractie hebben wij 1,8 meter vrije ruimte nodig en boven de attractie 3 meter vrije ruimte.

 • Voor de op- en afbouw hebben wij  14m bij 14m vrije ruimte nodig. Zowel Op- en afbouw duurt 2 uur.

 • Boven de attractie dient nog 3 meter vrij te zijn om te voorkomen dat de deelnemers ergens tegenaan kunnen springen.

 • De attractie kan alleen op een vlakke en verharde ondergrond worden geplaatst.

 • De plaats waar de attractie geplaatst dient te worden moet bereikbaar zijn voor een 3,5 tonner met aanhangwagen. De bungee trampoline wordt als aanhangwagen vervoerd en heeft een afmeting van 2,5 bij 4 bij 2,5 meter.

 

Artikel 2: Vereiste Stroom Voorzieningen

 • Het mechanisme van de bungee trampoline heeft een 220 volt aansluiting nodig. We adviseren een vrije stroomgroep (16 Ampère)

 

Tips, advies en overige belangrijke informatie

 • De afbouw van de attractie zal direct beginnen zodra de begeleiding is afgelopen. Aan mensen die vlak voor deze tijd in de rij staan kan de eindtijd het beste duidelijk worden gecommuniceerd door de organisatie. Nadat de begeleiding is afgelopen mogen er geen mensen meer gebruik maken van de attractie.

 • Deze attractie heeft minimaal twee man begeleiding nodig. Of twee werknemers van Happy Rent of een werknemer met een aangewezen vrijwilliger vanuit de huurder.

 • Het is niet mogelijk om de attractie over een opstapje of verhoging te krijgen.

 • De officiële doelgroep van de springkussen zijn kinderen. De deelnemers mogen niet meer dan 85 kg en niet minder dan 15 kg wegen.

 • Het gebruik van schoenen, sieraden, scherpe of hete voorwerpen is niet toegestaan.

 • Bij de attractie zit standaard geen verlichting.

KERMIS ATTRACTIE HUREN BIJ HAPPY RENT

Heeft u alles doorgelezen maar een of meerdere punten in de lijst van vereisten kunt u niet regelen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.