Karaoke Set

Omschrijving

Karaoke Set Huren

Een karaoke set kun je nu online huren bij Happy Rent Verhuur. Deze karaoke set is eenvoudig aan te sluiten en biedt meer dan 500 karaoke titels om te zingen! Zelf the Voice of Holland naspelen? Met onze Karaoke Set heb je de perfecte invulling voor jouw personeelsfeest of feestavond! Onze Karaoke set is eenvoudig aan te sluiten op een geluidsinstallatie en beamer of tv. 

De karaoke set wordt in een flightcase geleverd bestaat uit:
-1 professionele dvd spelers met volume regeling voor microfoons
-2 microfoons
-karaoke dvd’s
Je kunt met deze set tevens cd’s en mp3 cd’s afspelen. Zodra je de set hebt aangesloten op een geluidsinstallatie en beamer of tv kunnen jouw gasten beginnen met de karaoke! 

Aansluiten

Het aansluiten is zeer eenvoudig. De karaoke set wordt geleverd inclusief kabels om deze op een geluidsinstallatie en een beamer of tv aan te sluiten. Zowel voor het geluid als de video wordt een cinch / tulp aansluiting geleverd. Indien je zelf geen geluidsinstallatie en / of beamer tot je beschikking hebt, dan kun je deze ook bij ons huren.

Karaoke Titels

De karaoke set wordt geleverd met een uitgebreide collectie aan karaoke hits, die bestaat uit meer dan 500 titels veel Nederlandstalige karaoke nummers van bv. André Hazes en Marco Borsato maar ook engelstalige karaoke titels van bijvoorbeeld Robbie Wiliams of Elvis en zelfs een aantal duitse karaoke nummers. Ook hebben we speciale kinder karaoke dvd’s in ons assortiment dus er is voor iedereen wel wat bij! De complete karaoke lijst met al onze karaoke titels vind je Hier.

Karaoke Huren in heel Nederland

Happy Rent Verhuur kan deze karaoke set in heel Nederland leveren voor slechts 25 EURO! Dit gebeurt gratis de dag voor de huurperiode. Ook zorgen wij dat de set automatisch weer bij je opgehaald wordt op de aangegeven datum. 

Zelf Afhalen

Je kunt deze karaoek set de dag van te voren komen ophalen en de dag erna terug bezorgen. Dit kan in onze vestiging in Heerlen of bij een van onze afhaalpunten.

Extra dag = 50% Korting

Wil je deze karaoke set langer huren? Dan krijg je 50% korting op elke extra huurdag! Ideaal als je een heel weekend de karaoke set wilt huren. 

Reserveren

Een Karaoke Set huren was nog nooit zo eenvoudig, dit kan nu gewoon online bij Happy Rent. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


Beoordeling:

Paul de Lannee de Betrancourt
zaterdag 29 juni 2024

Prima product, goede service en snelle levering.

Makkelijk in gebruik, goede verbinding. Maar ook goede service; reageren snel op de mails.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Rinse V
zondag 23 juni 2024

Top speaker, super geluid

Top speaker, super geluid en heel makkelijk in gebruik. Ideaal voor een eindexamenfeestje.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eugen Schtafen
dinsdag 16 april 2024

Gute Lautsprecher, toller Service, freundliches Personal

Ich bin sehr froh, dass ich die Dienste eines Lautsprecherverleihs in Anspruch genommen habe! Die Klangqualität war erstklassig, sie waren einfach einzurichten, und die Abholung und Rückgabe der Geräte verlief reibungslos. Wir wohnen in Aachen und konnten die Filiale in Heerlen sehr schnell und bequem erreichen.
Unser Urlaub hat viel Spaß gemacht. Ich werde Ihren Service auf jeden Fall an Freunde und Kollegen weiterempfehlen!
Pluspunten:
Verbeterpunten: