IJSKAR HUREN MAASTRICHT

IJSKAR HUREN MAASTRICHT

De zomers worden steeds warmer in Maastricht, maar gelukkig hebben wij van Happy Rent hét artikel om deze zomerse hitte te bestrijden. Ik heb het natuurlijk over onze unieke en lokaal op maat gemaakte ijskar. Deze ijskar kan tot drie bakken van vijf liter ijs bewaren. Bij de ijskar worden ook koelelementen geleverd, een ijslepel en zelfs een extra bak waarin u de ijslepel kunt schoonmaken. Het mooiste nog aan deze ijskar is dat deze ook daadwerkelijk werkt als fiets! Dus rijd lekker langs de Maas of door de oude binnenstad, of zet de ijskar neer op uw eigen feest of evenement. 

EEN IJSKAR HUREN IN MAASTRICHT BIJ HAPPY RENT 

Veel mensen waren u al voor. Overal uit Nederland komen aanvragen binnen voor onze ijskar. Maar waarom willen zoveel mensen deze ijskar huren? En waarom willen ze deze huren bij Happy Rent? Nou hieronder leest u waarom!

✓ Uniek Product
De ijskar is een van onze unieke producten. Deze is speciaal op maat gemaakt door een locaal bedrijf. Wij garanderen dat u deze kar nergens anders zult vinden! 

✓ Onze website
Onze website is een reden waarom veel mensen een artikel bij Happy Rent willen huren. U kunt namelijk door een artikel in uw winkelwagen te plaatsen direct online de beschikbaarheid controleren en deze direct reserveren. Ook kunt u vanuit hier transportkosten bereken, extra opties selecteren en meer informatie vinden over onze voorwaarden. Allemaal heel duidelijk dus! 

✓ Top-Service
Wij zitten 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons dagelijks tijdens kantoor uren telefonisch bereiken en reageren wij doorgaans binnen een paar uur op uw mail. Tevens kunt u ons bereiken via Whatsapp en Facebook. 

✓ Altijd Schoon
Het klinkt misschien vanzelf sprekend, maar uit ervaring met andere verhuurders is gebleken dat dit totaal niet het geval is. Wij controleren altijd de ijskar grondig nadat deze retour komt en voordat deze weer wordt uitgegeven. Is er iets niet in orde, dan maken wij dit zelf even schoon. 

HUUR EEN IJSKAR IN MAASTRICHT

Al Gore heeft er een zeer ingrijpende documentaire over gemaakt en wij Limburgers krijgen er al snel mee te maken. De winters zijn niet meer zoals vroeger en de zomers worden steeds warmer. Gelukkig hebben wij dé oplossing om de warme zomers te bestrijden. Namelijk onze ijskar! Het mooie aan deze ijskar is ook nog eens dat hierop gefietst kan worden. Dus niet alleen is deze mooi, hij is eigenlijk ook nog milieu bewust. Want in tegenstelling tot een ijsco auto of bus, draait onze ijskar niet op fossiele brandstoffen! Ook draagt dit bij aan uw conditie. 

Een ijskar huren in Maastricht is zeer eenvoudig. U besteld deze gewoon online op deze website, kiest of u hem geleverd of opgehaald wilt hebben en klaar is keer! Ophalen kan in Heerlen in de buurt van Heerlen. Leveren kan overal in Maastricht. 

VEEL VERSCHILLENDE SMAKEN IJS VOOR BIJ DE IJSKAR

Wanneer u een ijskar huurt, moet u niet vergeten om ook ijs te kopen. Nu zijn rakketjes niet echt heel spectaculair en eigenlijk ook niet echt geschikt voor onze ijswagen. Gelukkig kunt u bij Happy Rent ook ijs kopen die u kunt ophalen of laten leveren met de ijskar! We hebben twee verschillende soorten ijs en beide soorten zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. We hebben namelijk regulier ijs, die iets goedkoper is en we hebben Carte D'Or Ijs die iets duurder maar ook veel luxer en volgens vele lekkerder is. Het reguliere ijs is verkrijgbaar in de volgende smaken:

- Vanille
- Aardbei
- Chocolade
- Pistache
- Rum Rozijnen
- Banaan

De Carte D'Or Ijs is verkrijgbaar in de volgende smaken:

- Vanille
- Aardbei
- Caramel
- Rum-Rozijnen
- Straciatella
- Banaan
- Chocolade
- Choco-Hazelnoot
- Choco-Wit
- Frozen Yoghurt
- Griekse Yoghurt-Honing
- Hazelnoot
- Kersen
- Koffie
- Macaron
- Marshmellow
- Melk-Witte-Chocolade
- Mint-Choco
- Pistache
- Strawberry-Cheese
- Strawberry-Meloen
- Suikerspin Blue
- Triple Chocolate
 

Ook is er nog een extra soort Carte D'Or Ijs, namelijk Sorbet, deze is verkrijgbaar in de volgende smaken:

- Framboos
- Limoen
- Mango
 
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten 7 dagen per week voor u klaar, te wachten op uw telefoontje! U kunt ons bereiken op: 085-002-0026 of stuur een mail naar info@happyrent.nl.
Tot Snel!