HINDERNISBAAN HUREN GOEDKOOP

HINDERNISBAAN HUREN GOEDKOOP

Heeft u een activiteiten dag met uw vereniging? Of een kinderfeestje met een groot aantal kinderen? Wat uw reden ook is, bij Happy Rent kunt u het hele jaar door terecht! U huurt al een Hindernisbaan voor maar €177 euro per dag. 

Een volledig overzicht van alle hindernisbanen vindt u hier. Bestellen kan snel en eenvoudig via onze webshop. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd mailen naar info@happyrent.eu of bellen naar 085 002 0026 (gelieve tijdens kantoor uren bellen). 

Wij kunnen voor u de hindernisbanen bezorgen, maar u kunt ook deze zelf komen ophalen bij een van onze afhaalpunten. Deze liggen in:

  • Heerlen
  • Meerdere volgen!

HINDERNISBAAN VERHUUR

Een hindernisbaan huren bij Happy Rent is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar een order te plaatsen via onze webshop. Links in beeld vind u alle actieve categorieën. Selecteer hier 'Stormbaan huren' en u vindt een overzicht van alle stormbanen en hindernisbanen in ons assortiment. Vanaf hier kunt u eenvoudig alle prijzen en nodige informatie zien. Ook kunt u gelijk een bestelling plaatsen. 

De Hindernisbaan kunt u zelf ophalen en retourneren. Wanneer wij deze moeten leveren en ophalen, rekenen wij daar transportkosten voor. Wilt u het ook opgezet hebben? Dan rekenen wij daar een €25,00 extra voor. 

Het is bij Happy Rent zelfs mogelijk om een van onze medewerkers in te huren voor begeleiding zodat u zonder naar de hindernisbaan hoeft om te kijken, kunt genieten van uw event!

Hindernisbanen zijn een leuke leuk voor veel activiteiten. Bijvoorbeeld wanneer u een sport en spellendag organiseert vanuit de school van uw kinderen, of voor een actieve toevoeging van uw bedrijfsfeest. 

HINDERNISBAAN HUREN LIMBURG

Wij zijn al jaren actief in het verhuren van Hindernisbanen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn wij dé experts op het gebied van Hindernisbaan verhuur. Als u gebruik wilt maken van onze expertise dan kunt u altijd ons bellen op het bovenstaande nummer of een mail sturen naar info@happyrent.nl. Wij adviseren u graag over welke hindernisbaan u nodig heeft op uw event en welke attributen u hiervoor nodig heeft. 

Het is ook mogelijk om alle Hindernisbanen te laten opzetten in het water, wanneer dit mogelijk is op de locatie. Voor de mogelijkheden hierin kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.