HELIUM TANK HUREN

HELIUM TANK HUREN ?

Bent u opzoek naar een helium tank? Dan bent u bij Happy Rent aan het goede adres. Bij ons kunt u goedkoop een helium tank huren. Wij verhuren helium tanks van 11, 5 liter en van 2,5 liter, deze zijn af te halen in Heerlen. Het is ook mogelijk om de helium tank in Limburg te laten leveren en ophalen.

klik op de afbeelding hierboven voor ons complete assortiment, of kies direct een van deze flessen:

Helium Tank 2,5 Liter voor 50 Ballonnen € 49 

Helium Tank 5 Liter voor 130 Ballonnen € 79 

Helium Tank voor 280 Ballonnen € 149

 

Wat is een heliumtank?

In een helium tank zit helium. Helium is een scheikundig element. Het is een kleurloos edelgas met het symbool He en atoomnummer 2. Het stijgvermogen van helium is 93%. Helium is veel lichter dan lucht. Het wordt daarom vaak gebruikt als vulmiddel voor ballonnen. Helium is niet giftig en ook niet brandbaar. De kans op ongelukken is dus heel klein. Wel is het belangrijk dat de helium fles recht op vervoert word aangezien het gas onder hoge druk in de cilinders bewaard word. De tank is heel ligt en is makkelijk te vervoeren en goed geschikt voor gebruik binnenshuis.

Onze helium tanks

Onze helium tanks zijn uitgerust met een handige vulnippel om de ballonnen met helium te vullen. De ballonnen verkopen wij niet los, alleen het gas kun je bij ons los er bij kopen.

Maar, waarom zou je bij Happy Rent een helium tank bestellen, terwijl je bij o.a. de action eentje krijgt die goedkoper is? Bij de action verkopen ze wegwerp helium tanks. die van ons zijn hervulbaar, hierdoor is het een stuk duurzamer. Ook kun je met wegwerp flessen vaak maar 20 tot 30 ballonnen opblazen terwijl je met onze tank van 11 liter wel 280 ballonnen kan opblazen!

Maar, is helium nou hetzelfde als lachgas?

Uitstekende vraag, maar nee. Lachgas oftewel Distikstofmonoxide is een verbinding van stikstof en zuurstof. als je deze combinatie inneemt ga je voor een korte tijd hard lachen en krijg je tintelingen over je lichaam. Helaas krijg je van helium alleen maar een piepstemmetje 😉 

De helium tank dient na het huren weer retour, voor eventueel resterend helium gas in de cylinder wordt geen restitutie gegeven. Bij de huurprijs zijn 3 dagen huur voor de fles inbegrepen indien u de fles meer dan 3 dagen wilt huren dan wordt er automatisch een klein bedrag berekend voor de huur van de fles.

Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klanten service!

info@happyrent.com OF stuur een Whatsapp!💬