HELIUM TANK 100 BALLONNEN

HELIUM TANK 100 BALLONNEN

Bij Happy Rent kunt je deze 5 Liter Helium Tank direct online huren, meer als voldoende voor 100 ballonnen. Klik op de onderstaande afbeelding om de helium tank te reserveren: 

Opzoek naar een helium tank die tot wel 100 ballonnen kan vullen? Bij Happy Rent in Heerlen, Zuid-Limburg ben je aan het goede adres. De helium tanks worden geleverd in een gebruiksvriendelijke stalen tank. Kies je ervoor om de helium tanks te komen ophalen? Ook dat is geen probleem bij happy rent. Onze afhaalbalie, gevestigd in Heerlen, Limburg, heeft de producten direct op voorraad. We raden je aan om de helium tank op tijd te reserveren dit kan direct op onze website. 

Helium voor 100 ballonnen

Uit onze 5 Liter tank haal je meer dan genoeg gas voor 100 ballonnen, gebruik je 9 inch ballonnen dan haal je er zelfs 130 uit en bij 10 inch ballonnen kun je tot 115 ballonnen vullen met helium. 

Aantal Ballonnen Soort Ballon
+/- 130 9"  Latex Ballon
+/- 115 10" Latex Ballon
+/- 80 11" Latex Ballon
+/- 70 12" Latex Ballon
+/- 25 16" Latex Ballon
+/- 60 18" FOLIE Ballon

Wat is helium?

Helium is een geur- en kleurloos edelgas dat wordt gebruikt voor het opleuken van ieders feest. Helium werd in 1868 ontdekt door een fransman. Al snel ontdekte men dat helium een lichter gas is dan lucht waardoor het dus opstijgt. Ideaal om je ballonnen mee te vullen en er een echt Limburgs feest van te maken.

Is helium licht ontvlambaar?

Veel mensen hebben het idee dat de meeste gassen (waaronder helium) licht ontvlambaar zijn maar tegendeel ervan is waar. Helium is niet brandbaar en ook niet giftig.

Waarvoor dient helium?

Helium is een multifunctioneel edelgas dat meerdere doelen kan hebben. hieronder een klein overzicht:

Ballonnen

De meest voorkomende toepassing van helium vinden we terug bij ballonnen. Doordat het edelgas zo licht is gebruikt men het vaak om ballonnen te vullen en je feest een iets sfeervollere look te geven.

Koelmiddel

Doordat helium het laagste smelt- en kookpunt heeft van alle elementen is het een zeer geschikt koelmiddel om te gebruiken bij toepassingen die werken onder zeer lage temperaturen.

Diepzeeduiken

Diepzeeduikers ademen vaak een mengsel van helium en zuurstof in. Door de twee elementen te mengen verminderd men de kans op misselijkheid.

Hoeveel weegt een helium tank?

Een volle helium tank weegt ongeveer negen kilo. Een lege helium tank weegt ongeveer 7 kilo

Hoe gebruik in de helium tank?

De helium tanks van happy rent zijn zeer makkelijk in gebruik. De Helium Tank is uitgerust met een handige vulnippel om de ballonnen mee te vullen. Verbind het uiteinde van de ballon met de vulnippel van de fles en laat het gas in de ballon ontsnappen. 

Huurperiode

De standaard huurperiode van deze helium fles bedraagt drie dagen. Kies je ervoor om de fles langer te huren dan is dit mogelijk! Wanneer je een bestelling wilt plaatsen bij happy rent kan je bij het afrekenproces kiezen om de huurperiode aan te passen. 

Let op: zodra je ervoor kiest om je happy rent helium fles langer te huren worden er extra kosten in rekening gebracht per dag, de website berekend dit automatisch. 

Overige informatie 

U kunt het helium nu direct online kopen, klik op de afbeelding om te bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Borg: 100 EURO per order

Mochten er nog steeds eventuele twijfels zijn over het gebruik van helium of wil je gewoonweg nog extra informatie neem dan contact met ons op door te bellen naar: 085-002-0026 of stuur een e-mail naar info@happyrent.eu