Doorbraak in HAARP techniek voor beïnvloeding van het weer op Evenementen

Mobiele HAARP Antenne

Altijd goed weer tijdens evenementen. 

Simpelveld, 31-03-2018

Vanaf morgen zal de eerste mobiele HAARP Antenne in gebruik worden genomen door Happy Rent Verhuur om het weer tijdens een paas evenement in Maastricht zo te beïnvloeden dat de bewolking in een straal van 5 km geen ruimte krijgt. De mobiele HAARP antenne maakt gebruik van radiogolven op hoge frequenties de elektronen en ionen in de ionosfeer kunnen zo worden gemanipuleerd waardoor er plaatselijk geen regen kan vallen. De techniek is jarenlang uitgebreid getest en zal dit jaar eindelijk ingezet kunnen worden bij grote evenementen. 

Goedweer Garantie

Op dit moment vinden er gesprekken plaats tussen Happy Rent en o.a. Pinkpop en de Zwarte Cross om de mogelijkheden van deze techniek te bespreken. Waarschijnlijk zullen er voor de Zaterdag van Pinkpop in 2019 speciale kaarten met goedweer garantie te koop zijn. Deze techniek zal het eerste in Nederland getest worden aangezien er hier een zogenaamd Cfb-klimaat heerst, er valt voor 7,6% van de tijd neerslag waardoor er gemiddeld jaarlijks sprake is van een neerslagoverschot. Het natst zijn de Veluwe, Drenthe en Zuid-Limburg, vandaar dat deze techniek het eerste in Zuid-Limburg getest zal worden, waarna Drenthe en de Veluwe snel zullen volgen. De evenementen in de rest van Nederland zijn waarschijnlijk pas in 2020 aan de beurt. 

Mobiele HAARP Antenne

HAARP

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd. Andere onderzoeksgebieden zijn inzicht verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie. In verschillende  landen staan grote installaties, waaronder Noorwegen en Rusland. Sinds 2016 wordt er geëxperimenteerd met een mobiele versie die vanaf dit voorjaar beschikbaar wordt na uitgebreide testen van Europesche onderzoeksinstellingen. Aan het einde van vorig jaar vond er een doorbraak plaats waardoor eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden. Dit was een grote uitdaging voor de ontwikkeling omdat de ionosfeer een erg turbulent gebied is.

Te huur

Deze mobiele HAARP antenne zal vanaf morgen te huur zijn op de website van Happy Rent Verhuur ondanks de hoge huurprijs van € 1.042.018 excl. btw. verwacht eigenaar Guido Noteborn van Happy Rent een grote vraag naar dit product. "Bezoekers wachten nu vaak het weer af voordat ze een kaartje kopen, met een goedweer garantie zullen evenementen direct uitverkocht worden" Dit product past volgens Guido perfect bij het aanbod van Happy Rent; "wij willen mensen vooral blij maken, met deze goedweer antenne gaat dat zeker lukken". Naast deze antenne verhuurd Happy Rent Attractieverhuur o.a. springkussens, stormbanen en attracties in de euregio. Meer informatie is te vinden op de website: www.happyrent.nl 

  

Neem dit bericht vooral niet te serieus en check wellicht ook je andere bronnen want onze 1 april grap wordt ondertussen op enkele forums  te serieus genomen 🤭