GELUID HUREN LIMBURG

GELUID HUREN LIMBURG

Binnenkort een feestje? Bijeenkomst? Klein evenement? Carnaval? Bedrijfsfeest? Gewoon eens zin om je muziek op een andere manier te horen dan door van die dure headsets? Hoe dan ook, wij hebben hét artikel voor jou! Namelijk onze actieve speakers! Deze krachtige speakers zijn al jaren een van de beste speakers in de verhuur voor de gewone consument en dat voor een aantrekkelijke prijs. Met een vermogen van 10.000 Watt per speaker, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt door uw geluid bij Happy Rent in Heerlen te huren. 

GELUID HUREN LIMBURG BIJ HAPPY RENT

Met al meer dan 100.000 blij gemaakte mensen, is het duidelijk dat Happy Rent een van de grootste spelers op de markt is in het verhuren van vrolijke producten en deze speakers zullen ook u vrolijk maken! Maar waarom kiezen zoveel mensen voor de speakers van Happy Rent? Lees hieronder waarom:

✔ Makkelijk te bestellen
Het huren van een geluidsset is tegenwoordig niet moeilijk meer. En wij bij Happy Rent zijn erg vooruitstrevend in de technieken die het voor u nog makkelijker maakt. U vult online gewoon uw gegevens in en kiest de huur periode. Betaal via iDeal of Creditcard en klaar! Makkelijk toch?

✔ Gevestigd in Limburg
Wanneer u in Limburg woont heeft u extra geluk, want wij zitten zelf in Heerlen. U kunt dus zonder te ver te rijden de speakers bij ons op halen zodat u niet hoeft te betalen voor transportkosten. Wel zo eerlijk!

✔ Grote Voorraad
Wij hebben veel actieve speakers op voorraad zodat wij u geen nee hoeven te verkopen. Toch kan het wel eens voorkomen dat we geen speakers meer over hebben, bestel dus alsnog op tijd maar wees vooral niet bang om ons even te bellen als u op het laatste moment nog op zoek bent naar een goede geluidsset. 

✔ Geweldig Geluid
Ik kan hier wel typen hoe geweldig het geluid is, maar dat zou dan alleen mijn mening zijn. Als u in de buurt woont en eerst de speakers en zijn mogelijkheden wilt testen, bel ons dan even op om een afspraak te maken en dan leggen wij u graag alles uit over onze speakers. Heeft u daar geen tijd voor? Gelukkig zijn veel van onze klanten zo aardig om een review achter te laten na het huren van onze speakers. Lees hieronder enkele van hun reviews!

 GELUID HUREN IN LIMBURG

Onze speakers zijn 'actieve speakers' wat in principe inhoud dat de speakers geen versterker nodig hebben, deze zit al ingebouwd in de speaker zelf. Hierdoor kunt u de speaker met een jack kabel in uw telefoon insteken en gelijk beginnen met muziek afspelen! Ook zijn de universele aansluitingen ook geschikt voor XLR kabels! Dus of u nou muziek wilt afspelen vanaf uw tablet, smartphone, laptop, draaitafel of er een microfoon op wilt aansluiten, de speakers van Happy Rent Attractieverhuur Limburg zijn makkelijk aan te sluiten en genereren geweldig geluid! 

De speakers zijn geschikt voor kleine en grote tuinfeesten, maar ook voor lezingen en carnavals wagens. De 10.000 Watt aan vermogen maakt genoeg geluid voor de hele straat mee te laten genieten. Ook is het geluid helder en raakt deze zowel de hoge als de lage noten heel makkelijk. 

Standaard wordt een kabel meegeleverd voor uw laptop of bijvoorbeeld iPad erbij, tevens is deze luidspreker uitgerust met een usb-aansluiting waardoor u direct een usb-stick op de speaker kunt aansluiten.

Er zijn twee ingangen aanwezig, waar zowel XLR of 6.35 mm Jack plugs op kunnen worden aangesloten. De uitgang van de speaker is een mannelijke XLR. Maar over deze zaken hoeft u zich geen zorgen te maken, vertel ons gewoon wat er op aangesloten gaat worden en wij leveren de juiste kabels mee! Maakt u zich zorgen of uw apparaat wel werkt met onze speakers? Neem dan gerust contact op met onze klanten service. 

Deze actieve 12 inch actieve luidspreker van Behringer levert 1000 Watt vermogen, u ontvangt twee van deze speakers incl. statieven. 

De luidspreker is voorzien van een krachtige 12 inch subwoofer, die zich tevens zeer goed leent voor spraak en zang. Daarnaast is er een 1.35 inch driver aanwezig voor het hoog, voorzien van een grote kunststof hoornconstructie. Dit maakt de luidspreker eveneens iets compacter en lichter. Met een gewicht van slechts 14.5 kg is hij ongelofelijk licht voor zijn klasse. 

Dus wilt u een feestje geven in de schouwburg of in de Brunssumer heide aan de roode beek? Onze speakers zijn voor elk Limburgs terrein en voor elke sociale gelegenheid geschikt!