Gaffa tape fluor (koop)

9,00
In Winkelwagen
Middelburg 🇳🇱

Omschrijving

Fluoriserende Gaffa Tape (Te Koop)

Onze opvallende neon  fluoriserende tape is een ideale keuze voor gebruik in gymzalen en vergelijkbare ruimtes. Met een breedte van 50mm past deze tape perfect bij de belijning van een gymzaal. Deze tape is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, groen en roze

Details over de Fluoriserende Gaffa Tape

Onze fluoriserende tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 25 meter. De opvallende neonkleur licht op onder blacklight, waardoor het een geweldige keuze is voor evenementen, podia, sportzalen, en horecagelegenheden. Daarnaast kan deze tape ook dienen als markering voor looproutes. Dankzij de speciale lijmlaag laat de neon tape geen residu achter bij verwijdering en is geschikt voor alle soorten ondergronden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over onze fluoriserende gele Gaffa tape. We staan klaar om je te helpen bij je behoeften en vragen!

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: