Eendjes hengelen kopen

Omschrijving

Eendjes Visspel te koop - Haal de Kermis naar Jouw Locatie!

Wil je een onvergetelijk en vrolijk spel toevoegen aan jouw feest of evenement? Het Eendjes Visspel is nu te koop en brengt de vrolijke sfeer van de kermis rechtstreeks naar jouw locatie! Geniet van lachwekkende momenten terwijl jong en oud zich vermaken met dit geweldige spel.

Het Eendjes Visspel wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt voor een spetterend succes. Ontvang een krachtige blower om het speelveld snel op te blazen, 50 schattige eendjes die gretig wachten om gevangen te worden, en 4 kleine hengels om de ultieme vangst te maken.

Het spel is gemakkelijk op te zetten en biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin. Organiseer een uniek feestje, een bedrijfsevenement of een buurtbijeenkomst en laat de pret maar beginnen!

En we hebben nog meer goed nieuws! Met gratis levering door heel Nederland vanuit ons centrale punt in Heerlen hoef je je nergens zorgen over te maken. Het Eendjes Visspel wordt snel en kosteloos bij jou thuis bezorgd, zodat je je kunt focussen op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp je kans om het Eendjes Visspel nu te kopen en verras je gasten met dit fantastische spel vol plezier en competitie. Ga voor de ultieme eendjesvangst en geniet van een geweldig evenement waar iedereen van zal genieten!

Wil je een levendige en interactieve "duck pond" ervaring creëren voor je eigen feestje? Het Eendjes Visspel, ook wel bekend als "duck pond," is precies wat je zoekt! Met een opgeblazen lengte van 3 meter en een hoogte van 1,3 meter biedt dit spel een uitgestrekte waterwereld vol plezier. En als je je afvraagt hoe je het Eendjes Visspel kunt vervoeren, geen zorgen! Het verpakte product heeft een handzaam formaat van 1 meter lang en 1,2 meter diep, met een gewicht van slechts 25 kg. Het opzetten en afbreken zijn bovendien een fluitje van een cent, want één persoon kan dit klusje binnen ongeveer 10 minuten klaren. Creëer je eigen lachwekkende eendjesfestijn met dit veelzijdige spel dat gegarandeerd een hit zal zijn op elk evenement!

Opmerking: Bij de aankoop van het Eendjes Visspel krijg je een volledig pakket inclusief blower, 50 eendjes, 4 hengels en gratis levering door heel Nederland vanuit Heerlen.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: