RODEOSTIER HUREN

RODEOSTIER HUREN

Huur nu uw Rodeostier bij Happy Rent! Onze knotsgekke en doorgedraaide stier staat te poppelen om u en al uw gasten van zijn rug af te werpen. Deze attractie wordt jaarlijks gekeurd en is dus extra veilig. De rodeostier wordt geleverd met een vangkussen zodat u zeker bent van een zachte val. Wacht niet te lang met bestellen, want de rodeostier is geschikt voor elke tijd van het jaar en is dus erg in trek. Op = op! Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en actuele prijzen!

HAPPY RENT RODEOSTIER VERHUUR

Een rodeostier huurt u natuurlijk u natuurlijk bij Happy Rent, net zoals vele voor u. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor het huren van een rodeostier bij Happy Rent?

✓ Online Reserveren Bij ons kunt u online de totale kostprijs voor het huren van een rodeo stier inzien door de rodeostier in het winkelwagentje te plaatsen, het aantal uren begeleiding te selecteren en uw postcode op te geven. Vervolgens kunt u direct betalen via iDeal, creditcard of voorafovermaken (factuur). Super makkelijk een rodeo huren dus.

✓ Top Service Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar gedurende kantooruren voor al uw vragen. Buiten kantooruren kunt u altijd een mail of een whatsapp berichtje sturen waarop wij de volgende ochtend antwoord zullen geven.

✓ Ervaring Met al meer dan 7 jaar ervaring op de teller in het verhuren van de rodeostier en andere attracties, kunnen wij u garanderen dat ons personeel de veiligheid tijdens het gebruik van de attractie zal waarborgen. Zo weten wij precies hoeveel ruimte nodig is om de stier veilig te kunnen plaatsen en is toezicht door een volwassen persoon verplicht.

RODEOSTIER HUREN DOOR HEEL NEDERLAND

Wij hebben een speciale aanbieding voor onze klanten boven de rivier! Normaal gesproken Betaaldt u transportkosten per kilometer gebaseerd op uw transportkosten, waardoor voor veel klanten in het Noorden van Nederland de transportkosten hoog oplopen. Daarom bieden wij een voordeelpakket aan voor het huren van de rodeostier waarin transportkosten en 4 uur begeleiding inbegrepen zit. Dit pakket is geldig in heel Nederland! Wilt u meer weten over een rodeostier huren in Limburg? Of misschien wel over een rodeostier huren Brabant? Ook daar hebben we aan gedacht. Meer informatie over deze permanente aanbieding vindt u door op het de onderstaande link te klikken.

RODEOSTIER HUREN DOOR HEEL NEDERLAND of EEN RODEOSTIER HUREN IN LIMBURG

Dat is lekker goedkoop! Meer weten over de rodeo stier huren prijs? Klik dan op de bovenstaande afbeelding.

RODEO STIER HUREN

Bij het huren van de mechanische stier  zijn er een aantal zaken waaraan gedacht of geregeld moeten worden door u als huurder. Wij hebben bijvoorbeeld een vrije doorgang van 1,4 meter nodig om de rodeostier te plaatsen. De doorgang moet gelijkvloers zijn aangezien wij geen trappen met de stier op komen. Ook verbruikt de stier het volgende aan stroom: Volt / 3.000 Watt. min. 10 Ampère. Dit betekent dat wij vaak een vrije stroomgroep nodig hebben zodat er geen overbelasting kan ontstaan. De dimensies van de attractie vindt u terug op de product pagina. Daarnaast beschikken wij over een certificaat van goedkeuring, dus onze attracties zijn uiterst veilig.

Onze mechanische stieren zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Een mechanisch rodeostier kan aangepast worden in zijn snelheid. Wij hebben niet alleen rodeo stieren in het assortiment, maar ook beschikken wij over een surf simulator, een voetbal rodeo en er is ook een snowboard simulator op de markt. Ga voor een compleet verzorgd evenement en kijk ook eens naar onze Hollandse spellen, denk eens aan een springkussen huren, verschillende fun food of kom een stormbaan huren voor kinderen en volwassenen.

Heeft u nog vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers via het nummer bovenaan de pagina of stuur een mail naar: info@happyrent.nl. Wordt de telefoon niet direct opgenomen, heb dan een moment geduld. De kans is groot dat wij een springkussen aan het inladen zijn, een Sarah pop hebben weggebracht, een popcornmachine aan het verhuren zijn of dat wij een fantastisch leuke rodeostier aan het installeren zijn bij de klant. Zoals je leest kun je inderdaad bij ons ook een Sarah pop huren. Ook deze kunnen wij bij jou thuis laten bezorgen.

Wacht niet te lang om een rodeostier te huren want weg = weg!