OPSLAGRUIMTE HUREN LIMBURG

OPSLAGRUIMTE HUREN LIMBURG

Woon je in Limburg of toevallig in een van de 11 andere provincies die Nederland rijk is? Én ben je opzoek naar opslagruimte? Zoek dan niet verder! Wij hebben precies wat je zoekt en je kunt daarnaast profiteren van veel voordelen. Happy Rent beschikt over twee verschillende soorten zeecontainers waar jij jouw spullen in kan opslaan. De eerste is een container van 20 voet, een inhoud van 33,2 kubieke meter voor slechts €4,50 per dag en de tweede is een container van van 40 voet, 67,72 vierkante meter voor slechts €6,42 per dag. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over onze verschillende zeecontainers:โคต๏ธ

Huur je een zeecontainer van 20 voet óf 40 voet bij Happy Rent dan krijg je de gehele zeecontainer ter beschikking. Je kunt er zo veel spullen in kwijt als je zelf wilt. Je kunt de container zelf komen vullen in Heerlen en afsluiten met een eigen slot. Mocht je geen slot ter beschikking hebben dan kun je deze ook meebestellen (optioneel in het winkelwagentje). De container staat op een beveiligd bedrijventerrein op De Beitel in Heerlen, hier heb jij 7 dagen in de week toegang tot. De containers zijn goed beveiligd middels een beveiligingscamera. De huur van een container is voor minimaal 1 maand (€ 139,50), na deze maand betaal je slechts €4,50 per dag en zit je nergens aan vast. Klik voor alle informatie over het het huren van een opslagcontainer op de bovenstaande afbeelding óf klik op deze link: Opslagcontainer huren 20ft óf Opslagcontainer huren 40ft.

Weeklevering

Heb je liever al jouw spullen dichter bij huis en heb je genoeg ruimte voor een container van 20 of 40 voet? Dan is het ook mogelijk om de container bij jou thuis of op een gewenste locatie te komen leveren. Wij komen de container leveren op een doordeweekse dag, dit doen wij wannneer onze chauffeur al bij jou in de buurt moet zijn. Zo denken wij aan het milieu, is het een stuk goedkoper én milieuvriendelijker! De precieze dag en levertijden worden natuurlijk tijdig aan je doorgegeven. Voor het bezorgen en ophalen van de container bij jou thuis berekenen wij een tarief van € 299 excl. btw. Wil je liever dat wij de container op een specifieke dag komen leveren, dan komen daar extra kosten bij. Deze kosten kunnen oplopen tot ongeveer € 925,-. Mocht je dit willen dan verzoeken wij jou vriendelijk om dit tijdig aan ons door te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Opslagruimte huren in Limburg

Overal in Nederland kunnen wij deze container komen leveren. Dus ook in heel Limburg is er de mogelijkheid om de container bij jou voor de deur te krijgen. Wellicht is het handig om bij jouw gemeente na te vragen of je er een container mag plaatsen voor bepaalde tijd. Zo loop je minder risico. Ben je nou geïnteresseerd in het huren van opslagruimte bij Happy Rent? Dat is super nieuws. Bekijk hieronder nog een aantal voordelen en reserveer jouw container direct online, wij zien jouw reservering graag tegemoet!


๐Ÿ“น Voorzien van camerabewaking en een lockbox slot dus super veilig!

๐Ÿ‘ 33% Goedkoper dan een storage box

๐Ÿ’ฆ Wind- en waterdicht dus 100% droog!

๐Ÿ“ 33,2 m3! 

๐Ÿ›’ Direct reserveren

๐Ÿ˜ Uitstekende Service

Overal waar onze vrachtwagen met laadkraan ๐Ÿš› kan komen, kunnen wij deze zeecontainer komen leveren. Genoeg ruimte om te kunnen lossen en manoeuvreren is dus absoluut nodig. Ben zeker van je zaak en vraag bij jouw gemeente of je een container mag plaatsen op jouw oprit of gewenste locatie.

Tot snel bij Happy Rent!