SPRINGKUSSEN

SPRINGKUSSEN

Een springkussen is leuk voor elk feest en Happy Rent heeft springkussens voor elke leeftijd! Of het nou een verjaardag, communie of groot event is. Wanneer u een springkussen huurt voor uw feest, heeft u geen omkijk meer naar de kinderen, die vermaken zich zelf prima! Ideaal dus om kosten te besparen op een dure baby sitter. Wij hebben springkussens van alle soorten en maten zodat bijna iedereen wel plaats heeft om een springkussen te huren. 

Klik snel op de onderstaande afbeelding om ons complete assortiment aan springkussens te zien. 

Veel mensen waren u al voor, maar waarom hebben zij voor Happy Rent gekozen?

✓ Direct Online 
Happy Rent is het eerste bedrijf dat is begonnen met het opzetten van een webshop voor het huren van springkussens en andere attracties. Bij ons kunt u direct online de juiste prijs en beschikbaarheid van elk springkussen inzien om deze vervolgens direct online te reserveren! Probeer het zelf door op de bovenstaande grote afbeelding te klikken! Van kleine springkussens tot een multiplay springkussen.

✓ Top Service 
Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u adviseren over wat u nodig heeft om uw feest te laten slagen, dat is namlijk ons hoogste prioriteit! Wij denken mee en zijn flexibel! Daarnaast kunt u ons 6 dagen per week bellen, reageren wij altijd heel snel op emails en kunt u ons bereiken via whatsapp. 

✓ Kwaliteit 
Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat zij al eens eerder hebben gehuurd bij een van onze concurrenten. Vaak zijn de springkussens die zij daar kregen nog nat of vies van de vorige verhuurder. Bij Happy Rent controleren wij alles wat wij retour aannemen en desnoods zetten wij het springkussen hier op en maken hem volledig schoon zodat de volgende huurder er zonder problemen van kan genieten. 

Dus waar wacht u nog op! Bestel snel bij Happy Rent! 

Waar moet ik op letten als ik een springkussen wil?

Er zijn een aantal zaken waar u als huurder aan moet voldoen om een springkussen te huren. De eerste en misschien wel meest logische is het feit dat een springkussen doorgaans vrij groot is wanneer deze opgezet is. Ons kleinste (en goedkoopste) springkussen is het springkussen taart. Dit springkussen heeft een grondvlak van 3 bij 4 meter en is twee meter hoog. Ook al zou deze in elk huis passen, het wordt sterk geadviseerd om deze niet binnen te zetten. Met het open dak van het springkussen bestaat de kans dat ee van uw kinderen er te hard op springt en vervolgens het plafond raakt. 

Tevens is het belangrijk dat wanneer u een springkussen zelf wilt komen ophalen of retournerren dat u beschikt over een auto met genoeg ruimte. Een springkussen is een klein pakket wanneer deze niet is opgeblazen en past in de meeste auto's. Maar voor elk springkussen heeft andere afmetingen wanneer deze vervoerd moeten worden. Verstandig is om contact op te nemen met ons zodat wij u kunnen adviseren of uw auto groot genoeg is. 

Hoever vooruit moet ik een opblaasbare springkussen reserveren? 

Bij Happy Rent hebben wij een standaard levertijd van twee werkdagen. Dit geldt ook voor wanneer u ervoor kiest om zelf het springkussen op te halen. Vanwege onze afhaalpunten kan het zijn dat het springkussen dat u wenst te huren nog op een ander afhaalpunt ligt en dus moeten wij ervoor zorgen dat deze naar de juiste locatie komt. Wanneer u op korte termijn een springkussen nodig heeft (bijvoorbeeld vandaag of morgen) dan kunt u het beste bellen zodat wij kunnen controleren of het juiste springkussen voorradig is op het juiste afhaalpunt. Wanneer u een springkussen wilt huren in Zuid Limburg dan is de kans groot dat wij dit nog voor u geregeld krijgen.

Wanneer u een springkussen nodig heeft op een feestdag, is het verstandig om een half jaar van te voren uw springkussen te reserveren zodat u nog genoeg keuze heeft. 

In het algemeen geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Want op=op.

Bij Happy Rent hebben wij heel veel leuke springkussens, wie wordt daar nou niet happy van? Een kleine greep uit het assortiment: kleine springkussens, springkussen met glijbaan, multiplay springkussen, clown slide, disco springkussen, grote springkussens, springkussen met glijbaan en plonsbad, springkussen kasteel en natuurlijk een standaard springkussen.

Happy Hop naar Happy Rent springkussen verhuur!

Een kinder springkasteel doet het altijd goed bij de kids op een feestje of evenement. De springkussens kunnen gemakkelijk in de achtertuin geplaatst worden. Zo hebben de kids veel plezier in een veilige omgeving. De kleintjes zullen veel plezier beleven aan dit happy springkussen van Happy Rent! Alleen bij Happy Rent huur je het leukste happy hop opblaasbare springkussen van Nederland. Huur meerdere springkussens of kom nog andere attracties huren en de kids zullen genieten van een echt play center. Biedt de kinderen veilig ultiem speelplezier met een professioneel springkussen. Een springkussen huren in Den Haag? Een stormbaan huren in Bergen op Zoom? Plezier beleven in Amsterdam? Sport en spel attracties huren in Eindhoven? Of wil je juist een springkussen kopen? Bijna alles is mogelijk bij Happy Rent. Stap in je raket en laat je als een echte rocket bouncer lanceren naar de allerleukste webwinkel van Nederland! Happy clown happy town! Als de kinderen tegelijk kunnen spelen én plezier maken dan heb je toch een echte fun palace gemaakt voor ze. Een springkussen biedt dus voor lieve kinderen eindeloos plezier.

Springkussen Abonnement

Een nieuwe formule die geïntroduceerd is bij Happyrent; het SPRINGKUSSEN ABONNEMENT. Met een springkussen abonnement lease je heel voordelig een springkussen naar keuze voor een vast laag bedrag per maand. Zo huur je bijvoorbeeld al een springkussen disco vanaf €5,47 per dag bij een contract periode van twee jaar. Daarnaast kun je ook een springkussen kopen.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk deze algemene voorwaarden hier.

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken