STORMBAAN HUREN VENLO

STORMBAAN HUREN VENLO

Wanneer u een stormbaan wilt huren in de omgeving van Venlo, bent u bij Happy Rent aan het juiste adres. Happy Rent is namelijk de grootste verhuurder van stormbanen en andere attracties in Limburg. Bij ons huurt de leukste, actiefste en meest uitdagende stormbanen. Met verschillende thema’s en een aantal unieke stormbanen die alleen bij ons te huur zijn, hebben wij voor elk feest of evenement wel een stormbaan. Een opblaasbare stormbaan is namelijk een geweldige attractie om uw gasten te vermaken. Bij Happy Rent zijn alle stormbanen schoon en makkelijk te bestellen. Klik op de onderstaande afbeelding om ons complete assortiment aan stormbanen te bekijken.

STORMBAAN HUREN VENLO BIJ HAPPY RENT

Wanneer u een stormbaan huurt bij Happy Rent, kunt u profiteren van de volgende 4 punten waardoor veel mensen u al voorwaren.

✓ Grote Voorraad
Wij hebben voor elke gelegenheid wel een passende stormbaan! En van bijna elke stormbaan hebben wij meerdere op voorraad. Zo heeft u een grote keuze wanneer u tijdig besteld en hebben we vaak nog wel een stormbaan beschikbaar voor de last-minute boekers.

✓ Top Service
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al uw vragen over het huren van een stormbaan, of een van onze andere artikelen. Ook kunt u ons mailen en appen.

✓ Online reserveren
Bij ons kunt u eenvoudig online reserveren en betalen via de veilige betaalmethodes iDeal en creditcard. Wanneer u online besteld krijgt u de borg die op al onze bestellingen doorgaans binnen twee werkdagen teruggestort. Het kan vaak nog een aantal werkdagen duren voordat deze daadwerkelijk op uw rekening staat, dit is afhankelijk van uw bank.

✓ Top Materiaal
Al ons materiaal wordt zowel bij het meegeven als bij het retour brengen gecontroleerd, zodat wij u kunnen verzekeren dat u schoon en schadevrije stormbaan zullen leveren. Hiermee zijn wij het meest vooruitstrevend binnen onze branche.

STORMBAAN HUREN IN VENLO

Zoals u heeft kunnen lezen, was een stormbaan huren in de omgeving van Venlo nog nooit zo gemakkelijk. U kunt dus de stormbaan online reserveren en om deze vervolgens op te halen bij ons afhaalpunt in Heerlen bijvoorbeeld. Maar wanneer u niet in de gelegenheid bent om de stormbaan zelf op te halen, kunt u deze laten bezorgen door Happy Rent. Wij kunnen dan in een door u aangegeven tijdsvenster de stormbaan bezorgen en deze weer ophalen wanneer u er klaar mee bent. De transportkosten worden berekend op het aantal te rijden kilometers. Vul dus tijdens het bestelproces uw postcode in en de website zal gelijk berekenen hoeveel de transportkosten is.

WAAR U AAN MOET DENKEN BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN.

Het huren van een stormbaan lijkt een heel gedoe, maar vaak is dit makkelijker dan u denkt. Het huren van een stormbaan hebben wij voor u namelijk zo makkelijk mogelijk gemaakt en zijn nog steeds bezig met het bedenken van manieren waarop het voor u nog makkelijker wordt. U kunt bij ons al online uw stormbaan huren en betalen via iDeal of creditcard. Het handigste is om de stormbaan te laten leveren en opzetten door Happy Rent. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het opzetten en afbreken van stormbanen. Bij Happy Rent hoeft u tijdens het bestellen alleen maar uw postcode in te vullen. Vervolgens zult u gelijk uw transportkosten kunnen inzien. Vergeet niet om ook aan te vinken dat u de stormbaan opgezet en afgebroken wilt hebben door Happy Rent, anders kunnen de chauffeurs de spullen voor uw deur afleveren zonder deze op te zetten.