ATTRACTIEVERHUUR

ATTRACTIEVERHUUR

Bent u op zoek naar een knotsgekke attractie om uw gasten op uw evenement of feest wat meer amusement te bieden? Dan is het een goede keuze om bij de grootste attractieverhuurder van Limburg een attractie te huren. Niet alleen wanneer uw evenement in Limburg plaats vind, maar ook door heel Nederland! Klik op de onderstaande afbeelding om ons complete assortiment aan attracties te bekijken of lees verder voor meer informatie. 

ATTRACTIEVERHUUR BIJ HAPPY RENT

✓ Top Service
Het personeel van Happy Rent is profesioneel, flexibel, meedenkend maar vooral heel vriendelijk! Ons voornaamste doel is het blij maken van onze klanten. Met een glimlach alleen nemen wij geen genoegen. Ook zijn wij bereikbaar per telefoon, mail, Whatsapp en Facebook.

✓ Top Service
Het personeel van Happy Rent is profesioneel, flexibel, meedenkend maar vooral heel vriendelijk! Ons voornaamste doel is het blij maken van onze klanten. Met een glimlach alleen nemen wij geen genoegen. Ook zijn wij bereikbaar per telefoon, mail, Whatsapp en Facebook.

✓ Kwaliteit
Wanneer producten worden gehuurd, bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd of niet schoon retour zijn gekomen. Daarom controleren wij elk product wat retour komt grondig en zorgen ervoor dat deze zo goed als nieuw wordt opgeslagen zodat u kan genieten van de beste producten. 

Doordat Happy Rent specialist is in attractie verhuur weten we als geen ander wat belangrijk is en kiezen steeds meer klanten voor de ervaring van Happy Rent Attractieverhuur. Als betrouwbare partner zijn we je graag van dienst met een van onze top attracties zoals de: Bungee TrampolineRodeostier, of Buikschuifbaan maar kun je ook bij ons terecht voor een vette stormbaan of een van onze springkussens. Een springkussen huur je als beste bij Happy Rent. Kom jij ook bij ons een attractie huren?

Attractieverhuur Limburg

In Limburg zijn we niet voor niets het grootste attractieverhuur bedrijf, alleen bij ons vind je zo een uitgebreid assortiment aan leuke spannende en uitdagende attracties. Wij verhuren attracties van de beste kwaliteit. Het zijn, naar eigen zeggen, de leukste attracties ter wereld! Al onze attracties hebben we in eigen beheer, en worden door onze eigen medewerkers goed onderhouden en gecontroleerd. Onze professionals adviseren je graag over welke attractie het beste bij jouw evenement past. Of het nu gaat om een zeskamp, bedrijfsevenement of jaarmarkt Happy Rent verzorgt met een glimlach alle attracties die je nodig hebt.

Graag denken we met je mee om bijvoorbeeld je teambuilding evenement, beurs of braderie nog succesvoller te maken. Wellicht kunnen we zelfs voor extra inkomsten zorgen! Denk eens aan een mega stormbaan huren, leuke Hollande spellen of een van onze attracties huren die door iedereen gewild zijn.

Daarnaast huurt u bij Happy Rent Attractieverhuur Limburg een aantal unieke attracties, die vaak nog mooier, groter en vooral veiliger zijn. Zo is onze rodeostier uitgerust met een prachtig valkussen en een automatische noodstop, is ons gladiatoren gevecht en onze slingerbal extra veilig door het grotere val oppervlak en de netten in de ramen en is het kratstapelen uitgerust met een automatische valbeveiliging. Bij de ontwikkeling van onze attracties denken we al na over mogelijke verbeteringen waar jij als klant uiteindelijk alleen maar van profiteert. Daarnaast staan we bekend om een uitstekende service waar jij en je gasten alleen maar blij van kunnen worden.

 

Attracties huren

Happy Rent beschikt over een groot assortiment attracties. Leuke attracties, grote attracties, hoge attracties, uitdagende attracties, nieuwe attracties, kortom.. heel.. veel.. attracties! Een kleine greep uit het assortiment: mega stormbaan, hollandse spellen, kop van Jut, base jump, mega balls en een bungee trampoline. Rol die rode lopers maar uit en paradeer als een echte celebrity richting de allerleukste stormbanen ter wereld! Alleen bij Happy Rent attractie verhuur heb je de kans om deze te huren. Wij verhuren attracties die van jouw evenement of feest een dag maken om nooit te vergeten. Een stormbaan huren en zorgen voor grote eye catchers op jouw event, dat is toch wat je wilt?! Een andere attractie huren kan natuurlijk ook! Hang de slingers op, zorg voor balloons decoratie, nodig je vrienden Abraham en Sarah uit en feesten maar! Een springkussen huur je alleen bij Happy Rent springkussen verhuur.