10 MUST HAVES VOOR EEN LEUK COMMUNIEFEEST

10 MUST HAVES VOOR EEN LEUK COMMUNIEFEEST

Doet uw kind binnenkort de communie? Dan hoort daar een uitgebreid groot feest bij! Nodig alle vrienden en familie uit en heb een gezellige dag! Maar nu is natuurlijk de vraag, wat heb je allemaal nodig voor zo'n feest? Gelukkig hebben wij voor u een checklist samengesteld van 10 zaken die u echt moet hebben op deze grote dag.

1 Een Unieke feestlocatie

Heeft u niet genoeg plaats in de tuin voor een uitbundig feest? Regel dan een feestlocatie. Maar als u toch een op zoek bent naar een feestlocatie, kunt u het beste op zoek gaan naar een unieke maar vooral leuke feestlocatie. Denk hierbij aan een hoeve of feestzaal in de buurt. Misschien kent u wel iemand met een stuk grond bij een boerderij of iemand met een woonboot! Hoe gekker hoe beter, want een communie moet onvergetelijk zijn voor de jonge of meisje die de communie doet. Gebruik Google om een leuke locatie te vinden of een van de vele alternatieve zoekmachines, zoals: www.locatiezondercatering.nl

2 Een springkussen

Dit klinkt natuurlijk een beetje bevooroordeeld aangezien wij ook springkussens verhuren, maar een springkussen is een echte gegarandeerde knaller op elk feest. Want een springkussen is niet alleen leuk voor de kinderen, maar terwijl de kinderen zich vermaken kunt u lekker een drankje doen met uw mede volwassenen. Wanneer u een springkussen wilt huren voor de communie, wees er dan op tijd bij. En met op tijd bedoelen we minstens 3 maanden van te voren, wat eigenlijk al aan de late kant is. Want last-minute een springkussen regelen voor de communie zal lastig gaan. Veel verhuurbedrijven hebben dan niks of bijna niks meer beschikbaar en zult u het moeten doen met wat zij u bieden. 

3 Cateraar

Wat is nou een feestje zonder lekker eten? Uw gasten verwachten waarschijnlijk een hapje en een drankje. Als u veel moeite doet voor de communie van uw kind, dan zou u het eten en drinken niet links moeten laten liggen. Even naar de plaatselijke Aldi of Lidl gaan voor alle versnaperingen is ook niet echt de bedoeling. Denk niet te lang na en huur een cateraar in! Er zijn veel Cateraars die u kunt vinden via Google, maar neem niet genoegen met het eerste resultaat dat u vind. Verdiep u goed in alle verschillende cateraars in uw buurt en bel even rond om prijsopgaven te doen. Zelf heb ik ervaring met twee cateraars bij mij in de buurt. 

4 Fun Food

Hé! Weer een must-have die wij voor u kunnen organiseren. Als u eenmaal een echte cateraar heeft en iedereen is uitgegeten, is het natuurlijk leuk voor zowel de kinderen als de volwassenen om leuk en lekkere snacks te krijgen. Dan hebben we het niet over bitterballen en frikadelletjes, want die zijn ook weer zo standaard. Nee ik bedoel Popcorn en/of Suikerspin! Of misschien wel een lekkere slush puppy! Maak van dit deftig feestje een heuse kinderparadijs! Klik op een van de afbeeldingen om naar de betreffende productpagina te gaan waar u meer informatie kunt vinden

  

 

5 Decoratie 

Misschien is dit wel een van de belangrijkste punten op deze lijst, namelijk decoratie. De aankleding kan het verschil maken tussen een onvergetelijk feest of een feest wat lijkt op een normaal verjaardagspartijtje. Een leuke toevoeging aan uw aankleding zijn helium ballonnen! Maar hoe komt u in godsnaam aan helium? Nou weer heeft u geluk dat u op onze website terecht bent gekomen, want wij verhuren niet alleen de gekste en vetste attracties en springkussens, wij hebben namelijk ook gewoon helium. Ook hebben wij ballonnen maar het leukste is natuurlijk speciaal bedrukte ballonnen met de naam van uw zoon of dochter erop. Deze maken wij niet zelf, maar hebben wel een goede tip voor u waar u deze kunt laten drukken, namelijk op drukbedrijf.nl

6 Extra vermaak

Heeft u al een springkussen gereserveerd voor de communie? Bedenk dan ook dat er maar een beperkt aantal kinderen tegelijk op het springkussen kunnen springen. Handig is om ook nog een extra attractie bij ons te huren om de kinderen rustig te houden. Wij bieden bijvoorbeeld de topattractie genaamd het voetbaldarten aan. De bedoeling van dit spel is om met zelfklevende ballen tegen het enorme opblaasbaar dartbord aan te trappen en zo punten te scoren. Wanneer u deze attractie huurt zult u vanzelf zien dat niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten zullen dit interessant vinden. Klik op de onderstaande afbeelding van de attractie voor meer informatie. 

7 Een thema kiezen

Om alles nog mooier en onvergetelijker te maken, kunt u ervoor kiezen om alles in te richten aan de hand van een thema. Denk hierbij bijvoorbeeld om alles een en dezelfde kleur te geven. Is u zoon of dochter helemaal fan van de kleur groen? Zorg dan voor groen eten, groene ballonnen en groene bekleding over de sta tafels. Ook is het eenvoudiger dan u denkt om een compleet buffet in een kleur te krijgen. Door zelfs groen gekleurde eten te bieden zullen uw gasten versteld staan van het oog op detail. Het moet natuurlijk ook lekker zijn! Gelukkig heeft Happy Rent ook Groene Slushpuppy Mix die wij verhuren naast onze slushpuppy machines.

8 Muziek

Bij een leuk feest, hoort ook leuke muziek. Een leuke sfeer kunt u opwekken door voor de volwassenen gouwe ouwe platen te draaien die iedereen leuk vindt maar denk ook aan de kleintjes. Laat je eens door uw kind en zijn vriendjes informeren met wat tegenwoordig leuke groepen zijn. Is K3 nog relevant? Ik zou het niet weten maar uw zoon of dochter vast wel! Muziek speelt u natuurlijk af op onze speakers! Deze geluidsset bevat twee speakers die aan elkaar gelust kunnen worden met een kabel waardoor ze werken als één speaker. Laat ons wel weten hoe ver de speakers uit elkaar komen te staan!

9 Volwassen vermaak

Wanneer u al deze tips heeft gevolgd, heeft u een springkussen gereserveerd en nog een extra iets om de kinderen te vermaken. Maar bedenk ook dat er veel volwassenen komen en vaak ook tieners. Deze nemen vaak niet genoegen met een springkussen, ook al willen we stiekem allemaal nog wel eens op een springkussen springen. Nee denk ook eens aan iets leuks voor de volwassenen. Zelf vind ik een karaoke set altijd een leuk idee! Wanneer er wat drankjes zijn gevloeid en jij zelf het goede voorbeeld hebt laten zien, zullen de volwassenen rondom de karaoke set zich verzamelen om de optredens van de verschillende ooms en tantes te aanschouwen! Ook kunt u bij Happy Rent een beamer huren om de songteksten op te laten verschijnen en speakers huren voor écht goed geluid. 

10 Communie bedankje

Nu is het feestje voorbij, iedereen heeft genoeg gegeten en gedronken en de kinderen worden moe. Je wilt graag iedereen bedanken dat ze op deze belangrijke dag zijn gekomen, maar hoe kan je dit het beste doen? Nou met een communie bedank geschenk natuurlijk! Vaak is dit een kleine tas met allerlei leuke en lekkere artikelen erin. Over dit onderwerp zouden wij een compleet artikelen kunnen schrijven, maar het handigste is om zelf even ''Communie bedankje" in Google in te typen en te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Bekijk ook onze originele communie ideeën of onze tip over een goedkoop communiefeest organiseren. Ook hebben we nog de pagina met de titel 'Communie ideetjes voor uw zoon'