Bumperbal kopen

Omschrijving

Bumperbal kopen

Bumperbal kopen? Dat kan! Deze Bubbel voetbal ballen zijn bij Happy Rent verkrijgbaar.

✓ Laagste Prijsgarantie

✓ Levering in heel Nederland

✓ De beste kwaliteit in de markt

✓ Veilig

Onze bubbel voetbal is jarenlang getest en geoptimliseerd in de verhuur zodat we 100% zeker zijn dat we de beste bubble voetbal op de markt aanbieden. Wij gebruiken alleen kwalitief hoogwaardig TPU in plaats van goedkoop PVC. Op die manier ben je niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit maar ook van een langere levensduur. 

Doordat klanten al jarenlang onze bumperball huren weten we precies wat belangrijk is en verzekeren we goede kwaliteit voor een goedkope prijs. 

Bewezen Kwaliteit

De ballen zijn gemaakt van TPU dit is zachter dan PVC waardoor de bal minder snel beschadigt. TPU is een stuk duurder en hoogwaardiger materiaal dan PVC. Wij hebben in de verhuur gemerkt dat PVC ballen sneller stuk gaan, kleine gaatjes zijn makkelijk te repareren met tear-aid maar de TPU ballen gaan gewoonweg een stuk langer mee. Vandaar dat wij al onze bumperballen alleen nog maar laten uitvoeren in TPU. Ons TPU is tevens van hoogwaardige kwaliteit wat zorgt voor goed transparant materiaal dat tevens recyclebaar is. PVC ballen worden na een tijdje vaak dof en geel, onze bumper bal heeft daar geen last van. 👍

Speciale ventielen

De ventielen van onze opblaasbare bal zijn dubbel gezekerd, zelfs met de dop eraf lopen de voetbal ballen niet leeg. Ze zitten tevens zo verwerkt in de bal dat deze er niet uit gerukt kunnen worden of door de botsing open gaan. In combinatie met onze speciale blower mond kunnen de blowers vastgeklikt worden in het ventiel waardoor je deze niet vast hoeft te houden, het ventiel sluit automatisch af zodra je de blower eruit draait. De terugslagklep in het ventiel gaat alleen open als je deze indrukt. 💨

Comfortabele Gordels 

Onze gordels zijn voorzien van een extra voering en zijn verstelbaar, dit zorgt ervoor dat ze veel comfortabeler zitten dan een goedkoper spanband van binnen. De gordels zijn hoogwaardig uitgevoerd en extra veilig.🦺 Wij besparen niet op comfort en veiligheid. 

2 Jaar Garantie

We zijn overtuigd van de kwaliteit en geven niet voor niets ✅ 2 jaar garantie op constructiefouten (gebruikersschade uitgesloten). 

Van professionals voor professionals 

Als profesioneel verhuurbedrijf hebben we ons best gedaan om de beste bumper bal in de markt te ontwikkelen, onze ballen zijn daarom geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Ze kunnen tegen een stootje dat weten we zeker 😉

Eigen kleuren en Logo

Bubbel voetbal speel je normaal gesproken in twee teams daarom kun je onze ballen in 🎨 verschillende kleuren laten ontwerpen, het is ook mogelijk om een logo toe te voegen op de bal. Zo is tijdens een potje voetbal altijd duidelijk wie bij welk team hoort. 

De bumberbal voor bubble voetbal is 1,5 meter groot. Wees er op tijd bij aangezien de ballen op bestelling geproduceerd worden. Dit kan dus helemaal in de kleur van jouw wensen optioneel ook met jouw logo. Levertijd is afhankelijk van jouw wensen tussen de 3 en 10 weken. 

‼️ Actie: Vanaf 20 ballen is logo opdruk gratis! ‼️

Gebruik

Als je de bumperballen gebruikt moet je er op letten dat de ballen geen schade op kunnen lopen, wij adviseren om deze enkel in te zetten op gras, in een gymzaal of op een ondergrond zonder steentjes of scherpe kanten. De ballen zijn zowel voor indoor als outdoor gebruik geschikt. In de zomer kun je ze buiten gebruiken en in de winter bijvoorbeeld in een gymzaal. Een perfect spel voor het hele jaar en voor jong en oud.

Bubble bal kopen

Het kopen van een bumper ball was nog nooit eenvoudiger, klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en selecteer het aantal bumper ballen dat je wilt kopen in het winkelwagentje, de rest wijst zich vanzelf. Voeg optioneel blowers en extra's toe en betaal vervolgens eenvoudig per Factuur, Ideal, PayPal, CreditCard of Mister Cash. We zullen je bumper ballen direct in productie nemen en contact met je opnemen voor extra informatie zoals kleuren en eventuele logo's. 

Levering 

De bumperballen kunnen in heel Nederland en België geleverd worden. Afhankelijk van hoe snel je de bumper ballen nodig hebt kunnen we extra snelle transportopties aanbieden. De standaard levertijd is maximaal 10 weken Het is echter ook mogelijk om de productie en levering binnen 3 weken te organiseren hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden. 

Prijzen zijn excl. 21% btw.

Garantie enkel op constructiefouten en niet op gebruikersschade. 

 


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: