Bellenblaas machine

33,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Producteigenschappen

Lengte
26 cm
Breedte
24 cm

Omschrijving

Ook een bellenblaasmachine huurt u eenvoudig en snel op happyrent.nl  Onze bellenblaas machine zorgt voor een zee van bellen /binnen enkele seconden. Leuk voor op uw bruiloft of voor bijvoorbeeld uw stand op een beurs. Met een druk op de knop zorgt deze bellenblaasmachine voor honderden bellen per minuut. 

De ingebouwde tank biedt plaats voor één liter bellenblaasvloeistof, zodat u niet vaak bij hoeft te vullen. De bellenblaasmachine heeft tevens een grote opbrengst, waardoor u snel grote en sterke bellen kan blazen, de hele nacht lang!
Onze bellenblaasmachine is geschikt voor de meeste feestjes en eenvoudig aan en uit te zetten huur nu deze compacte bellenblaas machine bij Happy Rent Verhuur.

Vloeistof

De bellenblaasmachine wordt geleverd met speciale bellenblaasvloeistof, extra vloeistof wordt na gebruik gefactureerd en kost 5 EURO per liter. Standaard wordt de bellenblaasmachine inclusief 1 Liter gratis vloeistof geleverd, indien u meer vloeistof nodig denkt te hebben dan kunnen we eventueel ook meer vloeistof bij de bellenblaas machine leveren.

Zelf Afhalen

U kunt de bellenblaasmachine de dag van voor de huur periode komen ophalen en de dag erna terug bezorgen. Dit kan in onze vestiging in Heino Overijssel. Het is niet mogelijk om deze bellenblaasmachine in een andere locatie op te halen. 

Geleverd en Opgehaald

Happy Rent Verhuur levert deze bellenblaasmachine ook in heel Overijssel, vul in het winkelwagentje eenvoudig je postcode in om de transportkosten te zien. 

Extra dag = Extra korting!

Reserveren

U kunt deze bellenblaasmachine nu eenvoudig online huren bij Happy Rent Verhuur. Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en de rest wijst zich vanzelf! 

Productspecificaties:
Stroomverbruik: 25W
Tankcapaciteit: 1 liter
Gewicht: 4,2 kg
afmetingen: 26 x 24 cm (LxB)

Prijs:

Zelf ophalen in Heino, Overijssel Twente
Huur bellenblaas machine per dag: 33 EURO

1 Liter vloeitsof: Gratis

Extra Vloeistof: 5 EURO per Liter

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:
Meerprijs op basis van uw postcode

 

Borg
Borg: € 0

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Beoordeling:

SOML SOML
dinsdag 30 januari 2024

Eenvoudig in gebruik, snelle toegang, prima wifi.

Eenvoudig in gebruik, snelle toegang, prima wifi.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Fillié
woensdag 27 september 2023

Uit de doos direct internet toegang

Aanzetten, verbinden, internet toegang
Pluspunten:Eenvoudig in gebruik,makkelijke toegang
Verbeterpunten:Datalimiet snel bereikt buiten Nederland

Rosalinde Snijders
donderdag 10 augustus 2023

Uitstekend apparaat

Snelle levering van een superapparaat waarop wij tablets, pinapparaten en muziek voor ons dorpsfeest zonder haperingen konden draaien. Zeer tevreden over service en functioneren van dit wifipunt.
Pluspunten:Wifi zonder storing met 2000 mensen in de tent
Verbeterpunten: