Begeleiding van Start - Einde (Verplicht bij deze Attractie!)

Omschrijving

Bij sommige attracties stellen we begeleiding van Happy Rent verplicht. Dit zijn grotere attracties waar ervaring vereist is. 

Bij Attracties als de bungee trampoline of het kratstapelen is begeleiding van Happy Rent verplicht, onze medewerkers kennen deze attracties als geen ander en weten precies waar ze op moeten letten om alle deelnemers zo veel mogelijk plezier te laten beleven en de veiligheid optiomaal te waarborgen.

Onze begeleiders dienen enkel als toezicht, als je wilt dat de begeleider ook dienst doet als scheidsrechter of entertainer dan kunnen we dit in overleg ook aanbieden.

Begeleidng is enkel mogelijk als je ook kiest voor leveren en ophalen, en wordt per heel uur berekend.


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is begeleiding verplicht?

Bij elk speeltoestel is begeleiding door een volwassen persoon verplicht vanuit de keuring. Dit hoeft niet altijd personeel van ons te zijn maar mag ook een vrijwilliger zijn mits deze volwassen en nuchter is. Voor sommige grote attracties zoals het kratsatpelen of een klimmuur stellen wij wel begeleiding vanuit ons verplicht.

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: