AquaRoller 2,4 x 2,7m

Omschrijving

AquaRoller kopen (2,4 x 2,7m)

Met deze leuke AquaRoller kun je nu over water lopen zónder dat je nat wordt! Hoe gaaf is dat?! Deze rollers zijn te gebruiken in een zwembad, een opblaasbaar zwembad of op open water. Rollen over water, precies wat de naam al zegt. Met 3 volwassenen van max. 2 m kun je tegelijk in deze AquaRoller lopen over water. Je kunt vooruit lopen of als je de andere kant op loopt, kun je ook achteruit lopen. Gegarandeerd lachen! Rollen rollen rollen, wanneer de AquaRoller in beweging is kan het even duren voordat deze stil komt te liggen. Houd hier dus rekening mee.

Water Roller Kopen Eindhoven

✓ Levering mogelijk in heel Nederland én België

✓ Direct online bestellen

✓ Geweldige service en direct contact via WhatsApp

De AquaRoller is een gigantische dubbelwandige cilinder met een doorsnede van 2,5 meter. Er kunnen tot wel 3 volwassenen tegelijk in de roller op het water. De deelnemers kunnen aan twee kanten instappen door de 2 gaten aan de zijkanten. Door de 3 luchtkamers is de roller super veilig. Deze AquaRoller kan tijdens verschillende situaties ingezet worden, het is vooral leuk voor tijdens een wedstrijd!

De kans dat je niet meer terug komt naar de kant of dat je naar de bodem zinkt is erg klein. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn! Dit komt omdat de AquaRoller meerdere aparte opblaasbare kamers heeft waardoor het altijd zal blijven drijven, ook al gaat er een kamer lek. Dit is allemaal voor de veiligheid van de gebruiker. Daarnaast zit de roller aan 2 touwen vast zodat de roller niet weg kan drijven en je altijd veilig naar de kant terug kan komen. De AquaRoller kun je vullen met lucht met behulp van een elektrische blower, deze zijn ook los te koop.

Als kleine hamstertjes door de roller rennen en vooruitkomen op het water. Zo zal het er voor de toeschouwers uit komen te zien. Super leuk om er zelf in te zitten maar dus ook om vanaf de zijkant te bekijken.

Waterbal roller Kopen Brabant

Als je opzoek bent naar een waterbal of AquaRoller dan ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Happy Rent is namelijk dé specialist in deze attracties van hoge kwaliteit. Heb je een vraag of wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers en wij helpen je graag verder. Dit kan via e-mail: info@happyrent.nl of stuur ons een WhatsApp.

Direct deze AquaRoller kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties AquaRoller los:
Stroombehoefte: 380 Watt (220 V)
Afmeting AquaRoller: 2,4 x 2,7 M

Materiaal: TPU

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: