Abraham Pop Roermond

Omschrijving

Abraham Pop Roermond

Het feest kan beginnen! Deze prachtige opblaasbare Abraham van maar liefst 3,8 meter hoog is de perfecte blikvanger bij een 50-jarige verjaardag 😁! Al te huur voor maar €45,-!

Deze Abraham is gemakkelijk hanteerbaar en eenvoudig op te zetten/ af te breken, je hebt al binnen 5 minuten een prachtexemplaar staan! De Abraham is gemakkelijk te vervoeren, past in elke auto en werkt op 230V. Wordt geleverd incl. blower, haringen & scheerlijnen.

πŸš™ Zelf ophalen in Swalmen of laten leveren

πŸ‘· Top Service

πŸ‘ Inclusief Gratis blower, haringen en gebruiksaanwijzing

πŸ’Ά Geen Borg 

Abraham Pop Huren

Het is niet alleen heel leuk om een Abraham pop te huren bij Happy Rent, maar ook nog eens heel eenvoudig! Huur het direct online en wij zorgen er voor dat de Abraham klaar staat om opgehaald te worden óf wij komen het leveren en weer ophalen op jouw gewenste adres. Kom je het zelf ophalen, dan staat deze klaar in Swalmen πŸ“, Limburg. Swalmen ligt tegen Roermond aan, als je dus een pop in midden Limburg zoekt is deze abraham pop een goede keuze. De pop wordt geleverd met gebruiksaanwijzing, veranker materiaal en een blower. Binnen 5 minuten staat de Abraham pop al klaar!

Abraham Pop laten leveren

Geef in het winkelwagentje πŸ›’ gemakkelijk aan voor welke datum jij deze pop wilt huren. Je kunt de pop tot 40 uur huren voor slechts 1 dag aan huurkosten. Zo kun je de pop bijvoorbeeld in de ochtend komen ophalen en de dag ná de huur voor de middag weer terug brengen. Zo kun je op de huurdag optimaal genieten van een mega Abraham! Vul daarnaast jouw postcode in en wij brengen de Abraham met alle plezier bij jou thuis. Wanneer jij jouw postcode invult, berekent de website automatisch de transportkosten en worden deze bij de huurprijs opgeteld. 

Abraham zelf ophalen in Swalmen, Limburg

Natuurlijk kun je de Abraham ook altijd zelf komen ophalen. Het is een klein pakketje dus is gemakkelijk te vervoeren in de auto. Huur nu eenvoudig deze Abraham online, klik op de bestelknop en volg de stappen. Huur nu snel jouw pop bij Happy Rent Attractieverhuur!

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen kopen voor elk evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij πŸ˜€ wordt op alle vlakken. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en WhatsappπŸ’¬, kun je alleen bij ons 24 uur πŸ•š per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige serviceπŸ‘Œen wordt door onze vrolijke medewerkers πŸ‘·‍♀️graag verder geholpen. 

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 


Beoordeling:

Brian R
maandag 25 maart 2024

Topbedrijf !!

Goed bedrijf, goede service en afspraken en Abraham was top! Echt een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Joke Heinen
dinsdag 23 januari 2024

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijk en snel geregeld.
Vriendelijk en flexibel met de tijden.
Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Nathalie Bies
vrijdag 10 november 2023

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
Pluspunten:Zeer vriendelijk
Verbeterpunten:Geen