Waterbal Kopen TPU

Omschrijving

TPU Waterbal Groot Kopen

✓ Uitgerust met TiZip® ritsen

✓ Hoogwaardig 0,7mm TPU

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

‼️Tijdelijk uitverkocht, levering op bestelling mogelijk (3-10 weken)‼️

Deze grote Waterballen zijn gemaakt van hoogwaardige TPU, dat een stuk beter is dan PVC. Dit materiaal is zachter waardoor er minder snel gaatjes ontstaan in de auquabal. Deze Waterballen van 2 Meter zijn direct online te koop bij Happy Rent en zeker de nieuwe sensatie op jouw evenement! Wij hebben allerlei waterballen jarenlang uitgebreid getest in de verhuur, en uiteindelijk deze waterloopballen laten ontwikkelen die veel langer meegaan dan reguliere waterballen. 

Je kunt deze waterballen kopen en gebruiken in bijvoorbeeld een zwembad, op open water of in combinatie met een opblaasbaar zwembad. Je dient er zeker van te zijn dat de ballen geen schade op kunnen lopen en dat deze door een volwassen persoon op een veilige en verantwoorde wijze worden begeleid. De deelnemers dienen na 5-10 minuten gewisseld te worden. 

Waterballen Kopen

De doorzichtige opblaasbare waterloopballen, ook wel Aqua ballen genoemd, hebben een doorsnede van 2 Meter. Deze grote doorzichtige ballen worden standaard gevuld met een elektrische blower, deze is eventueel los te koop. Indien je een waterbal wilt kopen is naast de kwaliteit van het materiaal ook de kwaliteit van de rits heel belangrijk. De waterloopbal van Happy Rent is standaard voorzien van een TiZip® die wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en de bal altijd water en luchtdicht afsluit. Kies je voor het duurdere TPU dan ben je verzekerd van een nog langere levensduur. 

Waterloopbal Kopen

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om waterballen, onze waterballen worden tegenwoordig vaak verhuurd als publieks- of zeskamp attractie. Door de hoge kwaliteit van onze Aquabal ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Indien je vragen hebt over het kopen van de waterballen, neem dan eenvoudig contact met ons op en wij geven je graag het juiste advies over de aanschaf van de Waterballen. Dit kan per E-Mail: info@happyrent.nl of telefonisch: 085-002-0026 Onze professionals staan je graag te woord.

Direct deze waterballen kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties Waterballen los:
Stroombehoefte: 380 Watt (220 V)
Afmeting waterbal: Ø 2 meter

Materiaal: 0,7  MM TPU

Gewicht: 14 KG

Leeftijdsindicatie: vanaf 8 jaar.


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: