Loop kano's kopen

Omschrijving

Water activiteit Limburg

Loop kano's kopen

Na zo'n 2000 jaar zijn we eindelijk achter het raadsel hoe Jezus over water kon lopen; hij kocht twee loop kano's bij Happy Rent Attractieverhuur Zuid Limburg!

De loop kano's, ook wel waterloopschoenen genoemd, zijn direct online te koop. Met deze grote waterschoenen en de bijgeleverde peddels kun je direct over water lopen. Durf jij deze uitdaging aan en loop jij binnenkort zonder nat te worden naar de overkant? De Loop Kano's zijn zowel in zwembaden als op open meren of plassen te gebruiken.

  • Laagste prijsgarantie
  • Direct online bestellen
  • Top Service

Loop kano's te koop Limburg

Kun je nu al niet wachten? Klik dan op de button "in winkelwagen". Je kunt je bestelling veilig en snel betalen met Ideal, Mister Cash of Credit Card. Voor bedrijven en verenigingen met een kvk nummer is het ook mogelijk om via factuur te betalen. Je kunt de waterloopschoenen zonder extra kosten de dag van te voren komen ophalen bij onze vestiging in Heerlen of laten leveren in heel Nederland.

Deze Loop Kano's zijn leuk als zwembadspel en prima in te zetten naast andere opblaasbare waterattracties zoals bijvoorbeeld onze waterbal.

Naast de bekende zwembadspelen zijn deze loop kano's een leuk alternatief. Ook zijn wij specialist in het plaatsen van stormbanen op water, voor ons complete assortiment kijk je het beste in de categorie stormbaan huren.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: