Voetbal Darten Kopen

Omschrijving

Voetbal Dartbord Kopen

Dit groot opblaasbaar dartbord van 4,5 Meter hoog kun je nu direct online bij Happy Rent kopen, het voetbal darten spel is gloednieuw en een enorme hit bij elk voetbal evenement. Het voetbal darten wordt compleet geleverd, en is een super leuk spel om met twee of meer personen te spelen. Onze voordelen:

 • Laagste prijsgarantie
 • Op voorraad
 • Gratis levering
 • Maatwerk (logo etc.) mogelijk
 • 2 jaar garantie
 • Uitgebreid getest in verhuur

Afmetingen: 4 x 1.45 x 4.5 Meter (lxbxh)

Voetdarts kopen

Het voetbaldarten wordt op bestelling voor je geproduceerd, wil je een eigen logo op het spel? Dan kunnen wij dit ook (tegen meerprijs) verzorgen. We kunnen het voetbal darten ook geheel op maat voor je laten produceren in andere kleuren en met een andere afmeting. Dit voetbal darten is ook leverbaar als dubbelzijdige variant, vraag zeker even naar de mogelijkheden. 

Voetbaldart wordt geleverd inclusief:

 • Klittenband ballen (6 stuks)
 • Blower 1,5 kW
 • Verankermateriaal
 • Gratis ballen stang
 • Transportzak
 • Herstelservice in eigen beheer

Door onze jarenlange ervaring in de verhuur worden producten bij ons eerst te koop aangeboden nadat wij deze uitgebreid in de verhuur getest hebben. We besteden veel aandacht aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak. Onze producten zijn daardoor niet alleen uitgebreid getest maar ook verbeterd en geoptimaliseerd voor intensief gebruik. 

Voetbal Darten? Wat is dat? 

Darten maar dan op een mega groot dartbord met klittenband voetballen.

Voetbaldarten is een leuk, sportief en competitief spel dat met twee of meer personen te spelen is. Dit spel is perfect voor voetbal verenigingen, promotieacties of team building. Hierbij een bekende video van dit populaire spel:

*Het spel in de video betreft het dubbelzijdige voetbal darten. 

Dit opblaasbaar dartbord om voetbal darts met klittenband ballen te spelen koop je nu voordelig bij Happy Rent. We leveren er zelfs een handige stang bij om de ballen weer eenvoudig van het spel af te kunnen halen. 

Voetbal Dartbord 

Ondanks de grote hoogte neemt het voetbal dartbord vrij weinig plek in en is het prima aan de rand van een voetbalveld op te zetten. Het footdarts spel is in 2-4 minuten opgezet en moet met de bijgeleverde haringen verankerd worden.

Je kunt dit opblaasbare voetbal dartspel online kopen en zelf ophalen in onze hoofdvestiging in Heerlen, of laten leveren in heel Nederland! 

Heb je vragen over het voetbal dartspel? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag per Mail, telefonisch, per WhatsApp, Facebook, Skype of persoonlijk in Heerlen. Je mag natuurlijk altijd een balletje opgooien ;)  

 

Voetbal Darten Maatwerk 

Je kunt het voetbaldarten ook helemaal laten branden of geheel naar wens voorzien van jouw logo, kleuren of teksten. Levertijd tot 3-4 weken mogelijk (na betaling).

 

 Van design tot resultaat

 Voetbal Darten Dubbelzijdig kopen

 

Aan de ene kant het klassieke voetbal darten en aan de andere kant een punten systeem, erg leuk voor kinderen!

 

Prijzen

Standaard Voetbaldarten 4,5 M € 1.975
Voetbal Darten met 1 logo onderaan € 2.100
Voetbal Darten met 1 logo onderaan en twee logo's op de voet € 2.250
Levering binnen 3-4 weken € 600
Meerprijs dubbelzijdig € 500

Prijzen zijn excl. 21% Btw inclusieg gratis levering. 

Standaard levertijd voor (maatwerk) voetbaldarten is 40-60 dagen

Standaard levertijd voor voetbaldarten uit voorraad is 1-3 dagen

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

 1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
 2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
 3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
 4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: