Vliegend tapijt huren

Omschrijving

Team Spellen

Vliegend Tapijt Huren

Huur nu het Vliegend tapijt bij Happy Rent Verhuur. Dit leuke spel is zeer geschikt voor jong en oud, en ideaal voor op een zeskamp of een spellendag.

Je kunt dit springtapijt nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen zijn:

✓ Veilig online bestellen

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland 

Bij het vliegend tapijt spel dien je met een of meerdere personen op het tapijt te staan. Een persoon trekt dan aan het tapijt, daar op het zelfde moment de personen op het tapijt vooruit springen. Zo kun je proberen om zo snel mogelijk een parcour af te leggen. Uiteraard is het ook mogelijk twee springtapijten te huren, zodat je tegen elkaar kunt strijden. 

Vliegend tapijt

Het vlegend tapijt is bij Happy Rent Verhuur te huren, en is altijd dichtbij je in de buurt. Zelf ophalen kun je bijvoorbeeld in Heerlen bij Kerkrade en Landgraaf. Je kunt het gehuurde vliegend tapijt de werkdag voor de huur ophalen bij onze vestiging in Heerlen, en de werkdag na de huurdatum weer terugbrengen. Uteraard is het ook mogelijk het vliegend tapijt te laten leveren door Happy Rent Verhuur. Deze wordt ook de werkdag van tevoren geleverd en de werkdag erna weer opgehaald. 

Wil je het vliegend tapijt meerdere dagen of voor een langere periode huren? Geen enkel probleem, Happy Rent Verhuur geeft jou hiervoor extra korting! Bij elke extra dag huur krijg je 50% korting op de huurprijs. 

Daarnaast is een bestelling plaatsen via deze website zeer eenvoudig en veilig te doen. Je klikt op de groene knop 'Bestellen' en volgt de instructies op het scherm. Zeer snel en gemakkelijk reserveer je dan het vliegend tapijt of een van onze andere leuke spellen, zoals limbo dansen voetbal darten of ons spellen pakket

Borg: 100 EURO (per order) 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: