STORMBAAN LIMBURG

STORMBAAN LIMBURG

Woont u in Limburg en wilt u een stormbaan huren? Nou dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres! Wij hebben namelijk alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw saai feestje uitgroeid tot een fatastisch en memorabel evenement! Dit kan bijvoorbeeld door een stormbaan bij Happy Rent te huren. Dit kan op zone website heel eenvoudig door direct online een bestelling te plaatsen. Wees er wel snel bij want op=op! 

Klik op de bovenstaande afbeelding om ons complete assortiment aan stormbanen te bekijken

Waarom een stormbaan in Limburg huren bij Happy Rent? 

Vele waren u al voor. Maar waarom kiezen zoveel mensen uit bijvoorbeeld Venlo of Maastricht toch om bij Happy Rent een stormbaan te huren? Hier zijn enkele van onze unieke eigenschappen:

✓ Direct Online Reserveren 
Bij Happy Rent hoeft u niet eerst vijf keer heen en weer te mailen voordat u weet hoeveel het grapje u uiteindelijk gaat kosten. Bij Happy Rent kiest u een stormbaan, plaatst deze in uw winkelwagen, vult nodige gegevens in zoals de huur periode, vinkt u eventueel extra kosten aan en gelijk krijgt u de juiste prijs!

✓ Top-Service 
Heeft u vragen over het huren van een stormbaan, dan staat ons team voor u klaar! Voor ons staat het laten slagen van uw event bovenaan! Daarnaast kunt u ons ook nog eens appen voor al uw vragen, waarop wij objectief antwoordt zullen geven! Wij reageren snel op uw mailtjes en wanneer u ons buiten kantoor uren belt en een voicemail bericht achterlaat. Zullen wij u de eerst volgende werkdag terugbellen.

✓ Kwaliteit 
Het is ons ter oren gekomen dat sommige van onze collega verhuurders het niet zo nou nemen met de staat waarin de stormbanen verkeren wanneer zij deze verhuren. Dit geeft als resultaat dat vaak mensen daar artikelen hebben gehuurd die nog nat en vies waren van de vorige verhuurder, wat niet alleen vervelend is, maar ook nog eens gevaarlijk vanwege de gladheid! Bij Happy Rent doen we dat anders. Elke keer wanneer een stormbaan terugkomt, controleren wij deze grondig op viezigheid of vocht. Wanneer wij niet tevreden zijn over de staat van de stormbaan, zetten wij deze op, maken we hem volledig schoon en laten we hem drogen. Hierdoor kunnen wij u keer op keer verzekeren dat u bij ons alleen de beste en veiligste stormbanen kunt huren. 

Waar moet ik aan denken wanneer ik een stormbaan in Limburg wil huren? 

Niet veel! Natuurlijk zijn een aantal logische zaken belangrijk, bijvoorbeeld of je genoeg ruimte hebt op de locatie van je event, daarnaast dient er genoeg stroom voorzieningen aanwezig te zijn. Alle stormanen hebben hun eigen afmetingen en stroomvereisten. Deze kunt u terug vinden op de productpagina van de stormbaan die u wenst te huren. 

Ook is het handig om na te denken of u wellicht een annuleringsverzekering wilt afsluiten. Aangezien we niet moeten vergeten dat wij in Nederland leven waar het weer wisselvallig kan zijn en het niet bepaald prettig is om door de stromende regen een hele dag over een stormbaan te moeten rennen. Een annuleringsverzekering is niet duur en kan u veel geld besparen!