Statafel Huren

10,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Omschrijving

Statafels Huren

Uw Statafels huren kan nu makkelijk online bij Happy Rent partyverhuur in Overijssel. U kunt de statafels hier eenvoudig online bestellen en zelf ophalen in een van onze vestiging in Overijssel (Heino). U kunt bij Happy Rent deze witte statafels huren en ophalen in Heino Twente. Het is ook mogelijk uw statafels te huren en deze te laten leveren in heel Nederland. U huurt deze statafels voor slechts: 10 EURO per stuk. Statafels online huren bij Happy Rent Party Verhuur

Zelf Afhalen

U kunt de statafel de dag van te voren komen ophalen en de dag erna terug bezorgen. Dit kan in onze vestigingen Heino, Overijssel. U kunt deze statafel niet in een andere locatie ophalen. 

Geleverd en Opgehaald in Overijssel

Wij kunnen deze statafels in heel Overijssel leveren dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag worden de statafels weer bij u opgehaald. Happy Rent levert deze statafels in heel Twente, de transportkosten kunt u eenvoudig in het winkelwagentje berekenen aan de hand van uw postcode. 

Reserveren

U kunt een of meerdere statafels eenvoudig online huren door op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" te klikken. Geef vervolgens eenvoudig aan of u de statafels wilt huren en zelf wilt ophalen in de vestiging van uw keuze of dat deze geleverd moeten worden. Kies eenvoudig uw afhaalpunt en wij zorgen dat de statafels op tijd voor u klaar staan. 

Korting

Extra dag statafels huren = extra Korting

Borg

Borg: 0 EURO

Afmeting: 85 cm

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik deze statafels ook in Heerlen huren?

Nee, we hebben deze alleen in Raalte, Overijssel

Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.