Stormbaan Minions Te Koop

Omschrijving

Minions Springkussen / Stormbaan Kopen

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij Happy Rent Attractieverhuur: Stormbaan Minions

Deze prachtige nieuwe stormbaan is geheel ontworpen in het minions thema en de absolute hit op elk kinderfeest of evenement!

Uniek in Nederland en België

Dit mega minions springkussen is 12 Meter lang 2,65 M breed en 4,2 Meter hoog en zit bom vol met leuke hindernissen. Aan de entree van de stormbaan wordt je verwelkomt "Bello" door Bob en Stuart terwijl Kevin net bovenop de stormbaan meegevoerd wordt door een golf "Luk-at-tu!" Eenmaal binnen verwelkomt je een heel bananen bos "Banana!" daarna zijn er voor jou "Para Tú" de bogen om onder door te kruipen en dan wachten er de gaten in de muur om bij het klim gedeele aan te komen. Via de trap en / of het dikke touw klim je naar boven om dan in volle vaart van de glijbaan te schuiven. 

"Tulaliloo ti amo" = We love you!

Wij weten het zeker, deze stormbaan = A lot of Fun!

Stormbaan Kopen bij Happy Rent Attractie Verhuur

✓ Uniek Minions Springkussen

✓ Goedkoop 

✓ Eigen opdruk mogelijk

✓ Uren speelplezier

Koop nu dit unieke minions springkussen bij Happy Rent Verhuur, levering in heel Nederland!

Levertijd 

Deze stormbaan wordt op bestelling voor u geproduceerd, de levertijd is moennteel wat langer dan normaal en bedraagt circa 80 dagen. 

Wij kunnen deze stormbaan na productie in heel Nederland en België leveren. 

Houd  rekening met een groot en zwaar pakket. Opgerold is de stormbaan een rol van +/- 170 * 90 cm. De stormbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van de stormbaan bedraagt +/- 250 kg. 

Veiligheid

Je dient een stormbaan altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een stormbaan is toezicht door een volwassen persoon verplicht. Deze hindernisbaan is geproduceerd volgens de Europese EN-14960 norm en voldoet dus aan de strengste veiliheidseisen. Deze stormbaan wordt geleverd zonder Nederlands keuringscertificaat en is op dit moment dus enkel geschikt voor particulier gebruik. 

Gratis Blower

Deze stormbaan wordt geleverd inclusief een blower van 1.100 Watt en kan nog jarenlang mee!

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om een springkussen te leasen bij Happyrent. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand.

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via Whatsapp💭!

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: