Maxifun Clown

Producteigenschappen

Aantal personen
12
Lengte
400 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
300 cm
Op-/ afbouwadvies
1 vrijwilliger
Stroom
1.100 watt
Voltage
220 volt
Vervoer
Aanhangwagen,Busje of Grote Auto
Overdekt
Ja
Gewicht
112 KG
Leeftijd
4-14 Jaar

Omschrijving

Springkasteel met glijbaan🤡

Haal die rode fopneusjes en veel te grote schoenen maar uit de kast! Met deze maxifun springkussen in clownsthema kunnen de kids pas écht een leuke voorstelling verzorgen.🎊 Springen, dansen, klimmen, glijden en lachen, daar ben je van verzekerd met dit gave springkussen. Glijden van de glijbaan en daarna weer snel het theater in. Lachen, gieren, brullen, wat wil een kind nog meer? Je kunt deze Maxifun Clown direct online bij Happy Rent 😃 huren, onze voordelen:

✅ Gratis Annuleren

✅ Géén Borg

Snelle service

✅ Direct online reserveren

Klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid". In de winkelwagen kun je de postcode invullen en zie je direct de transportkosten.  

Maxifun springkussen clown huren 🥳

Het kinderfeestje van je kleine clown is niet compleet zonder deze gave eyecatcher. Extra fijn is dat het kussen geheel overdekt is. Tegen een zonnestraaltje of lichte regenval zijn de kinderen goed beschermd. Volgens ons wordt dit nu al een onvergetelijke dag!

Zelf ophalen

Dit gave springkussen ligt voor u klaar in Swalmen bij Roermond. Woon je bijvoorbeeld in Reuver, Echt of Weert, of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan kan je dit luchtkussen met clownsthema gemakkelijk bij ons komen ophalen. Selecteer de dag waarop je het springkussen wilt huren. Wil je het kussen een dag van te voren ophalen of de dag erna terugbrengen? Dan berekent de website automatisch 50% korting voor de extra dag. Daarnaast betaal je geen transportkosten en ben je goedkoop uit!😉

1 dag = maximaal 24 uur

Vanaf 24 u = 2 dagen (1,5 dag aan huurkosten)

vanaf 48u = 3 dagen (2 dagen aan huurkosten) 

Laten leveren

Moet je nog veel voorbereidingen treffen voor het feest en heb je eigenlijk niet zo heel veel tijd? Geen paniek! Wij kunnen het springkussen ook bij je thuis komen leveren. Jij vult je postcode in, de website berekent automatisch de transportkosten en wij komen aan huis leveren. Wil je het luchtkussen laten op- en afbouwen? Wil je begeleiding bij dit luchtkussen? Geen probleem! Dit is allemaal optioneel bij te boeken. Let op; begeleiding is te boeken per uur.

Springkussen Circus🎪 Verhuur

Super easy! Het opzetten van dit springkasteel in clownsthema is zeer eenvoudig en kost maar 10 minuten van je tijd. Showtime!!!

Alleen bij ons kun je de Maxifun Circus 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt ons ook altijd bereiken via E-Mail en Whatsapp en vertrouwen op onze geweldige service👌

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" ✅en boek razendsnel dit mooie springkussen.

Speciaal voor jou

Je krijgt maar liefst 50% korting op elke extra dag, de website berkend dit automatisch zodra je meerdere dagen invult. 

Leuk om bij deze Maxifun met circusthema te huren is bijvoorbeeld onze Multiplay springkussen Krokodil of Hindernisbaan 13 Meter.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Het gewicht van het springkussen Maxifun Clown is 112 KG. Afmetingen zijn 4 x 6 x 3 M. Er is 1 paar handjes nodig om dit luchtkussen op te zetten. Stroomverbruik is 1100 Watt.

Belangrijk ❗

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

De op- en afbouw van een springkussen duurt gemiddeld 5 tot 15 minuten.

Past het springkussen in de achtertuin?

Meestal wel, kijk voor het huren even op de website naar de afmetingen van het springkussen zodat je zeker weet dat het past.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Carla Huisman
dinsdag 17 oktober 2023

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak!!

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak! Succes bij kinderen was groot!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Cherty Palmen
maandag 17 juli 2023

Super tevreden, wij hebben t laten bezorgen en ophalen, zeer vriendelijke chauffeur

Zeer tevreden
Pluspunten:Vriendelijke bezorger
Verbeterpunten:

Ricardo Hendriks
dinsdag 9 april 2024

Gewoon super

Super springkussen voor een mooie prijs👍🏻
Duidelijke communicatie en prima afspraken m.b.t. ophalen en terug brengen
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen