Maxifun Clown

Producteigenschappen

Aantal personen 12
Lengte 400 cm
Breedte 600 cm
Hoogte 300 cm
Op-/ afbouwadvies 1 vrijwilliger
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Aanhangwagen,Busje of Grote Auto
Overdekt Ja
Gewicht 112 KG
Leeftijd 4-14 Jaar

Omschrijving

Springkasteel met glijbaan🤡

Haal die rode fopneusjes en veel te grote schoenen maar uit de kast! Met deze maxifun springkussen in clownsthema kunnen de kids pas écht een leuke voorstelling verzorgen.🎊 Springen, dansen, klimmen, glijden en lachen, daar ben je van verzekerd met dit gave springkussen. Glijden van de glijbaan en daarna weer snel het theater in. Lachen, gieren, brullen, wat wil een kind nog meer? Je kunt deze Maxifun Clown direct online bij Happy Rent ðŸ˜ƒ huren, onze voordelen:

✅ Gratis Annuleren

✅ Géén Borg

✅ Snelle service

✅ Direct online reserveren

Klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid". In de winkelwagen kun je de postcode invullen en zie je direct de transportkosten.  

Maxifun springkussen clown huren ðŸ¥³

Het kinderfeestje van je kleine clown is niet compleet zonder deze gave eyecatcher. Extra fijn is dat het kussen geheel overdekt is. Tegen een zonnestraaltje of lichte regenval zijn de kinderen goed beschermd. Volgens ons wordt dit nu al een onvergetelijke dag!

Zelf ophalen

Dit gave springkussen ligt voor u klaar in Swalmen bij Roermond. Woon je bijvoorbeeld in Reuver, Echt of Weert, of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan kan je dit luchtkussen met clownsthema gemakkelijk bij ons komen ophalen. Selecteer de dag waarop je het springkussen wilt huren. Wil je het kussen een dag van te voren ophalen of de dag erna terugbrengen? Dan berekent de website automatisch 50% korting voor de extra dag. Daarnaast betaal je geen transportkosten en ben je goedkoop uit!😉

1 dag = maximaal 24 uur

Vanaf 24 u = 2 dagen (1,5 dag aan huurkosten)

vanaf 48u = 3 dagen (2 dagen aan huurkosten) 

Laten leveren

Moet je nog veel voorbereidingen treffen voor het feest en heb je eigenlijk niet zo heel veel tijd? Geen paniek! Wij kunnen het springkussen ook bij je thuis komen leveren. Jij vult je postcode in, de website berekent automatisch de transportkosten en wij komen aan huis leveren. Wil je het luchtkussen laten op- en afbouwen? Wil je begeleiding bij dit luchtkussen? Geen probleem! Dit is allemaal optioneel bij te boeken. Let op; begeleiding is te boeken per uur.

Springkussen Circus🎪 Verhuur

Super easy! Het opzetten van dit springkasteel in clownsthema is zeer eenvoudig en kost maar 10 minuten van je tijd. Showtime!!!

Alleen bij ons kun je de Maxifun Circus 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt ons ook altijd bereiken via E-Mail en Whatsapp en vertrouwen op onze geweldige service👌

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" ✅en boek razendsnel dit mooie springkussen.

Speciaal voor jou

Je krijgt maar liefst 50% korting op elke extra dag, de website berkend dit automatisch zodra je meerdere dagen invult. 

Leuk om bij deze Maxifun met circusthema te huren is bijvoorbeeld onze Multiplay springkussen Krokodil of Hindernisbaan 13 Meter.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Het gewicht van het springkussen Maxifun Clown is 112 KG. Afmetingen zijn 4 x 6 x 3 M. Er is 1 paar handjes nodig om dit luchtkussen op te zetten. Stroomverbruik is 1100 Watt.

Belangrijk â—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

De op- en afbouw van een springkussen duurt gemiddeld 5 tot 15 minuten.

Past het springkussen in de achtertuin?

Meestal wel, kijk voor het huren even op de website naar de afmetingen van het springkussen zodat je zeker weet dat het past.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: