Popcornmachine Professioneel (ex rental) tweedehands

Omschrijving

Goede Popcornmachine Kopen

✓ Unieke Amerikaanse Retro uitstraling

✓ Ex rental, goed onderhouden

✓ Professionele Machine met gratis kar

✓ Geleverd of zelf ophalen

✓ Makkelijk & snel te bestellen

Verwen jouw gasten met heerlijke verse popcorn, uit onze professionele popcorn machine op nostalgische kar. Koop nu deze goede popcornmachine retro op kar en maak in een handomdraai de lekkerste popcorn!
Onze professionele popcornmachine is van het A-Merk Gold Medal uit Amerika en hiermee de meest betrouwbare en duurzame popcornmachine op de markt. Deze popcorn machine is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een grote ketel van 8 Oz, goed voor +/- 110 porties per uur. Onze rode popcornmachine ziet er tevens heel erg mooi uit door zijn nostalgische kar.

Goedkope Popcorn Machine

We werken als verhuur bedrijf alleen met Professionele Popcornmachines van Gold Medal (USA - dus geen goedkoper Chinese imitatie)
De machines hebben tevens een veel grotere inhoud van 8 Oz, dit is dus dubbel zo veel als een 4 Oz machine!

Je kunt deze popcornmachine zelf komen ophalen, dit kan bij onze vestiging in Heerlen. Het is ook mogelijk om de machine te versturen met een transporteur ( € 75) 

Het betreft een tweedehands machine die in de verhuur gebruikt is, dit betekend dat hij technisch helemaal in orde is, goed onderhouden is maar er wel duidelijk gebruikssporen aanwezig zullen zijn (zie ook foto 2 & 3). 

Zelf Popcorn Maken met deze popcorn machine

Met onze popcorn machine is het zeer eenvoudig om heerlijke verse popcorn te maken. Met de bijgeleverde ingrediënten maak je in een handomdraai verse popcorn. Je ontvangt tevens een duidelijke gebruikshandleiding.

Popcorn Ingrediënten

Wij kunnen je ook alle ingrediënten leveren om heerlijke popcorn te kunnen maken. Per set ontvang je voldoende maïs, suiker, olie en zakjes om 100 porties mee te kunnen maken. Prijs per 100 porties is 19 EURO
Indien je de popcorn niet in de zakjes van 30 gram wilt presenteren maar in mooie popcornbekers van 50 gram dan zijn deze tegen een meerprijs van 16 EURO verkrijgbaar per 60 stuks.

Popcornmachine Huren

Je kunt deze popcornmachine ook bij ons huren, een popcorn machine huren is vooral handig als je de machine maar een keer noditg hebt zodat je popcorn kunt verkopen of uitdelen op je evenement. 

Tweedehands Popcornmachine kopen

Indien je nu al zin hebt in heerlijke verse popcorn dan kun je deze tweedehands popcornmachine maar beter snel reserveren! Dit kan nu eenvoudig online, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf. Je kunt in het bestel proces zelf aangeven of je ook ingrediënten nodig hebt en of de popcornmachine geleverd moet worden. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Afmetingen Machine (bovenste deel):50 x 50 x 74 (LxBxH) / Gewicht: ca. 21 kg

Afmetingen Wagen (onderste deel): 80 x 47 x 85 (LxBxH) / Gewicht: ca. 16 kg


Stroomverbruik: 1.050 Watt.

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: