Touwtrekken

Omschrijving

Oud Hollandse Spellen Huren

Touwtrekken

Je kunt dit touwtrektouw nu eenvoudig online huren bij Happy Rent Spel Verhuur, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf. 

Touwtrekken is één van de oudst bekende manieren van sportbeoefenen. Er zijn grottekeningen bekend waarop het touwtrekken is afgebeeld. Touwtrekken is tot op de dag van vandaag de ultieme krachtmeting voor jouw zeskamp, sportdag of teambuilding. Het touwtrekken is tot 1920 zelfs een Olympische sport geweest. Bij het touwtrekken moeten twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van dit sterk en dik touwtrektouw proberen te trekken. In het midden van het touwtrektouw zit een markering dat aan beide zeiden 4 meter van de streep verwijderd is. Hierdoor is precies duidelijk wanneer het winnende team het andere team over de streep getrokken heeft. Touwtrekken, ook wel tug of war genoemd, is echt een team sport en een kracht sport. Beschik jij over voldoende technieken en kan jouw team goed samenwerken? Het ideale teambuilding instrument! 

Touwtrekken is een echte sport. Er zijn niet alleen spieren nodig maar ook een ontzettende goede samenwerking om de winst te behalen. Het touwtrekken kun je eenvoudig online huren bestaat uit een touwtrektouw van 18 Meter met markering in het midden. 

Je kunt het touwtrekken ook combineren met andere leuke spellen en attracties zoals bijvoorbeeld het kratstapelen of sumo worstelen

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: