MECHANISCHE STIER HUREN

MECHANISCHE STIER HUREN

Welke durfal heeft lef genoeg om het op te nemen tegen de mechanische rodeostier van Happy Rent? Deze losgeslagen stier staat te steigeren om iedereen van zijn rug af te gooien. Jong of oud niks is deze mechanische stier teveel.

 

Evenement

Een echte blikvanger dat is deze mechanische stier wel. Jong en oud stapt er ieder jaar weer op af om een poging te wagen. Tem jij hem als eerst?

Met een afmeting van 5 x5m neemt deze stier wel wat plaats in beslag. Geheel met een geanimeerd luchtkussen weet deze stier iedereen te verbazen met zijn snelheid en kracht. Val je ervan af? Dat is geen probleem het zachte luchtkussen van Happy Rent attractieverhuur zal je val breken. 

Heel bijzonder aan deze mechanische stier is dat het niet alleen voor plezier zorgt bij de deelnemers, maar ook bij de toeschouwers. Iedereen staat wel even stil bij de kracht van dit dier. Ideaal voor op evenementen of verjaardagsfeestjes. 

Functies van deze rodeostier

Deze mechanische rodeostier van Happy Rent heeft tal van functies waardoor je het bereiden van de stier nog spannender maakt. Zo beschikt deze stier over een geïntegreerd mechanisme wat de tijd bij houdt. Zo is makkelijk te zien welke cowboy het record verbreekt. Verder beschikt deze stier over verschillende snelheden waardoor jong en oud wel een poging willen wagen op zijn rug.

Mechanische rodeostier huren

U kunt deze losgeslagen mechanische rodeostier direct online huren bij Happy Rent in Heerlen, Limburg, geef eenvoudig de gewenste datum en het aantal uren van begeleiding aan en onze webshop laat gelijk zien of onze mechanische stier beschikbaar is voor de door u gekozen datum.

Prijs 

Huur Rodeo Stier: 275 EURO
Op- en afbouw (verplicht): 25 EURO
Begeleiding per uur (Verplicht): 25 EURO
Transportkosten (Verplicht): Afhankelijk van het leveradres

Opties
 Annuleringsverzekering: optioneel Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Tip:

Leuk om bij deze mechanische rodeostier te huren is het springkussen western of een echte ouderwetse Amerikaanse popcornmachine

Deze rodeostier is ook te huur als surfsimulator of als voetbal rodeo