Kratstapelen Kopen

Omschrijving

Kratstapelen te koop


We verkopen deze attractie "kratstapelen". Deze attractie is nieuw en van hoogwaardige kwaliteit, wordt op bestelling voor u geproduceerd! 

We verkopen en produceren deze attractie geheel in uw eigen kleuren, met uw logo en naar uw wensen. Indien interessant kunnen we een aantal klanten doorsturen zodat de aankoop zich snel terugverdient. Wij verhuren het kratstapelen voor € 385 + € 25 op- en afbouw + kosten voor begeleiding en transport. Deze attractie kan makkelijk 20 jaar mee en is snel terugverdiend. Het kratstapelen wordt geleverd incl. blower, tuigjes, valbeveiliging maar zonder kratten. 

Dit kratstapelen heeft een diameter van 9 meter en is 11 Meter hoog! Tevens is dit kratstapelen spel de veiligste attractie in de markt doordat we dit kratstapelen hebben voorzien van een automatische valbeveiliging! 

Deze kratstapel toren is in een speciale kegel vorm geprodceerd die zorg voor stabiliteit en een unieke uitraling als enorme blikvanger. Indien gewenst kunnen we deze attracie ook als vierkante toren laten produceren.  

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dit kan ook gewoon via whatsapp

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Levertijd ca. 90 dagen.  (na goedkeuring ontwerp en ontvangst betaling). 

 

 

 

Merken

Merken

Merken

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: