ShapeShifter

Omschrijving

ShapeShifter Kopen Limburg

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

✓ Uitstekende service en direct antwoord via WhatsApp

Uniek in ons assortiment! Een unieke draaimoelen waar je de vormen van de kussens moet aannemen. Leuk uitdaging, want de ShapeShifter gaat steeds sneller en sneller draaien... De ShapeShifter is gebaseerd op het TV programma "Hole In The Wall". Het geeft plaats aan 5 kinderen tegelijk die door te bukken de juiste vorm dienen aan te nemen. De draaimolen zelf heeft 5 wieken waarvoor de kinderen moeten bukken, verschuiven op hun plek en de armen moeten gebruiken om de juiste houding aan te nemen. Lukt ze dit niet, dan worden ze er zachtjes afgeduwd en krijgen ze een nieuwe poging om proberen te blijven staan.

Hole In The Wall Kopen

Een spectaculaire activiteit voor kinderen van ca. 6 tot 15 jaar met evenwicht, tactiek, snelheid en uithoudingsvermogen. De Shape Shifter is zowel binnen als buiten goed in te zetten en is uitermate geschikt voor binnen speelplaatsen, vakantieparken en winkelcentra. De ShapeShifter is heel snel opgezet, wel binnen 30 minuten. Daarnaast heeft het een TÜV certificaat op basis van de bSEN1176 standaard en voldoet aan de internationale veiligheid- en kwaliteitseisen. De afmetingen van de ShapeShifter zijn 3,50 m in doorsnede en 2,70 m hoog.

Het is belangrijk dat er altijd een begeleider toezicht moet houden op de attractie, hij/zij kan de attractie ook langzameer laten draaien of eventueel stoppen wanneer dat nodig is. Dit is voor de veiligheid van de deelnemers. De ShapeShifter heeft stroom nodig (240 V) en dient op een vlakke ondergrond te staan tijdens gebruik. Hoe meer de kids oefenen, hoe beter ze worden en hoe sneller je de attractie kan laten draaien.

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om spectaculaire attracties. Deze ShapeShifter wordt vaak verkocht om te gebruiken tijdens zeskampen en evenementen. Bij Happy Rent ben je tevens verzekerd van de beste kwaliteit. Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de verkoop van de ShapeShifter dan kun je altijd contact met ons opnemen via de e-mail: info@happyrent.eu of via WhatsApp.

Wil je de ShapeShifter direct kopen? Klik dan op "bekijk beschikbaarheid" en bestel het nu!

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen kopen voor elk evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt op alle vlakken. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wij zien je boeking graag tegemoet! 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: