Helium Tank Kopen 5 Liter

Omschrijving

Helium Tank Kopen

Je kunt bij Happy Rent Verhuur deze 5 Liter Helium Tank Huren, in deze tank zit 5 Liter helium gas waarmee je tot 130 balonnen kunt vullen. 

✓ Direct Online Huren

✓ Inclusief gratis vulnippel

Ben je opzoek naar een Helium Tank? Dan kun je nu ook bij Happy Rent jouw Helium goedkoop kopen. Deze heliumcilinders kunnen worden afgehaald in Heerlen, Zuid-Limburg.

Bij Happy Rent Verhuur kun je terecht voor helium cilinders voor het vullen van ballonnen met helium. Je kunt deze 5 Liter Helium Tank afhalen in Heerlen. Ook is het mogelijk deze in Helium Tank in Limburg te laten leveren en ophalen.  

De Helium Tank is uitegrust met een handige vulnippel om om helium ballonnen mee te vullen. We verkopen geen ballonnen los, enkel en alleen het gas. Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas dat onder hoge druk in cilinders bewaard wordt, deze dien je rechtop te vervoeren. De Albee Fly 5L is een Kant- en klare cilinder, inclusief ingebouwde vulnippel. Deze helium tank is een llchtgewicht, makkelijk draagbaar en tevens perfect voor thuisgebruik. De Helium Tank is veilig en gebruiksvriendelijk, in dit schema ziet je het aantal balonnen dat je uit de 5 Liter Helium Tank kunt halen:

 

Aantal Balonnen Soort Ballon
+/- 130 9"  Latex Ballon
+/- 115 10" Latex Ballon
+/- 80 11" Latex Ballon
+/- 70 12" Latex Ballon
+/- 25 16" Latex Ballon
+/- 60 18" FOLIE Ballon

 

Je kunt het helium nu direct online kopen, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!  

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Borg: 100 EURO per order

 

De helium tank dient na het huren weer retour, voor eventueel resterend helium gas in de cylinder wordt geen restitutie gegeven. Bij de huurpijs zijn 3 dagen huur inbegrepen, indien je de fles langer wilt houden wordt er automatisch een klein bedrag berekend voor de extra dagen huur van de fles. We hebben eventueel ook kleinere helium tanks te koop namelijk de Helium Tank 50 voor 50 helium balonnen. 

 

Inhoud: 1m3

Gewicht lege fles: 7,9 Kg. 

Hoogte: 69 cm

❗ Verplicht te lezen bij het huren van een Helium Cilinder:

Veiligheidsinformatieblad Helium

De cilinder dient aan het einde van de huurperiode terug te worden ingeleverd, dus uiterlijk op de datum en het tijdstip dat u bij uw bestelling selecteert. Bij niet tijdige inlevering van de cilinder, wordt er een huurgeld van € 0,79 per dag van de borg ingehouden. 

Veiligheidsinformatieblad Helium

Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Otterveurdt B.V. -
vrijdag 8 januari 2021

Prima service en product!

De vriesaanhanger was netjes (schoon) en snel op temperatuur.
De communicatie met Happy Rent was ook fijn, altijd een snelle reactie!
Pluspunten:
Verbeterpunten: