Helium Tank 11 Liter

Omschrijving

Helium Tank Huren Limburg

U kunt bij Happy Rent Verhuur deze 11 Liter Helium Tank Huren, in deze tank zit 11 Liter helium gas waarmee u tot 280 ballonnen kunt vullen.

✓ Direct Online Helium Bestellen

✓ Afhalen in Heerlen, Zuid Limburg

✓ Inclusief gratis vulnippel

Bent u opzoek naar een Helium Tank? Dan kunt u nu ook bij Happy Rent uw Helium goedkoop kopen. Deze heliumcilinders kunnen worden afgehaald in Heerlen

Bij Happy Rent Verhuur kunt u terecht voor helium cilinders voor het vullen van ballonnen met helium. Ook is het mogelijk deze in Helium fles in Limburg te laten leveren en ophalen. Dus of u nu in Maastricht, Heerlen of Roermond woont u kunt uw helium altijd dichtbij kopen. Kies in de winkelwagen eenvoudig uw voorkeur.

De Helium Tank is uitgrust met een handige vulnippel om om helium ballonnen mee te vullen. We verkopen geen ballonnen los, enkel en alleen het gas. Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas dat onder hoge druk in cilinders bewaard wordt, deze dient u rechtop te vervoeren. De Albee Fly 11L is een Kant- en klare cilinder, inclusief ingebouwde vulnippel. Deze helium tank is een llchtgewicht, makkelijk draagbaar en tevens perfect voor thuisgebruik. De Helium Tank is veilig en gebruiksvriendelijk, in dit schema ziet u het aantal ballonnen dat u uit de 11 Liter Helium Tank kunt halen:

 

Aantal Ballonnen Soort Ballon
+/- 280 9" Latex Ballon
+/- 240 10" Latex Ballon
+/- 140 11" Latex Ballon
+/- 120 12" Latex Ballon
+/-  50 16" Latex Ballon
+/- 120 18" FOLIE Ballon

 

U kunt het helium nu direct online kopen, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Borg: 200 EURO per order

De helium tank dient na het huren weer retour, voor eventueel resterend helium gas in de cylinder wordt geen restitutie gegeven. Bij de huurprijs zijn 3 dagen huur voor de fles inbegrepen indien u de fles meer dan 3 dagen wilt huren dan wordt er automatisch een klein bedrag berekend voor de huur van de fles. We hebben eventueel ook  kleinere helium tanks te koop namelijk de Helium Tank 2,5 Liter of de Helium 5 Liter fles.

 

Inhoud: 2m3

Gewicht lege fles: 14,5 Kg.

Hoogte: 77 cm

❗ Verplicht te lezen bij het huren van een Helium Cilinder:

Veiligheidsinformatieblad Helium

De cilinder dient aan het einde van de huurperiode terug te worden ingeleverd, dus uiterlijk op de datum en het tijdstip dat u bij uw bestelling selecteert. Bij niet tijdige inlevering van de cilinder, wordt er een huurgeld van € 1,49 per dag van de borg ingehouden. 

Beoordeling:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.

Otterveurdt B.V. -
vrijdag 8 januari 2021

Prima service en product!

De vriesaanhanger was netjes (schoon) en snel op temperatuur.
De communicatie met Happy Rent was ook fijn, altijd een snelle reactie!
Pluspunten:
Verbeterpunten: