Gladiatoren Gevecht Colosseum

Omschrijving

Gladiatorenspel Kopen

✓ Uniek design

✓ Maatwerk

✓ Direct online te bestellen

Als echte strijders uit het oude Rome kunnen de deelnemers in dit prachtige opblaasbare Colosseum luchtkussen met veel plezier strijden om de zege. Dit gladiatorenspel in Colosseum thema is uitgerust met een wiebelplateau dat om extra balanceringsvermogen vraagt. Dit gladiatorenkussen wordt geleverd inclusief 2 mutsen en 4 mega bokshandschoenen voor een uitdagend gladiatorengevecht.
Wie slaat zijn tegenstander als eerste van het wiebelplateau? Koop nu dit prachtige gladiatoren spel bij Happy Rent!
Deze gladiatoren arena is 8 meter in doorsnede en 4 meter hoog.
De plaats op het wiebelplateau is beperkt waardoor deze attractie ideaal is voor kinderen maar ook voor volwassenen te gebruiken is.

Maatwerk

We kunnen dit gladiratoren colosseum geheel op maat voor u produceren, in uw huisstijl, met uw kleuren en uw logo. Het getoonde model op de foto' s (groen / paars / oranje) heeft een diameter van 8 Meter. Het model in de video (geel / oranje) heeft een diamter van 6 meter.

De levertijd bedraagd ca. 8 weken. (Na ontvangst betaling)

Het gladiatoren spel Colosseum is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit luchtkussen bedraagt ca. 150 KG

Snel opzetten & afbreken

Het opzetten van het gladiatoren spel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Zie de video hieronder om je ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een luchtkussen op te zetten en af te breken. We leveren de Gladiator Arena als 1 deel, waardoor het luchtkussen makkelijk te transporteren is. Deze attractie wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, transportzak, vier mega bokshandscheoen en 2 mutsen. Helemaal compleet voor een mooie battle!

Geleverd in Nederland en België.

Wij kunnen deze gladiator arena laten leveren in heel Nederland en België. Wij hebben dit ontwerp echter laten produceren voor een duitse opdrachtgever, zonder certificaat van goedkeuring dat in Nederland noodzakelijk kan zijn. U dient dus zelf voor een Certificaat van keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 te zorgen indien u het colosseum als speeltoestel in het openbaar wilt gaan inzetten. Uiteraard kunnen wij het kussen geheel volgens de NEN-EN 14960 Norm laten produceren en u adviseren over deze keuring. 

Veiligheid

Dit luchtkussen voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Blower

Het springkussen wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 2.200 Watt en dienen constant aan te staan tijdens gebruik. Je hebt dus 1 normale stroomgroep nodig van 220 Volt.

Bestellen

Indien je het gladiatoren spel wenst te bestellen, dan kun je dit eenvoudig online bestellen, makkelijk en snel kopen doe je alleen bij Happyrent.nl 

 

Merken

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: