SPRINGKUSSEN HUREN HEERLEN

SPRINGKUSSEN HUREN HEERLEN

Een springkussen huren in Heerlen is heel eenvoudig, vooral bij Happy Rent. Door onze unieke webshop kunt u eenvoudig online onze prijzen bekijken, reserveren en betalen.

Bij ons hoef je niet van die vervelende offertes aan te vragen waar je soms dagen op moet wachten. Alle prijzen zijn duidelijk op de website te zien en wanneer je producten in het winkelwagentje zet, zul je gelijk de prijsopgave zien van alle kosten. Dus waar wacht je nog op! Klik snel op de onderstaande afbeelding en bestel dat springkussen!

Nog niet overtuigd? Dan willen wij nog graag de vier essentiële voordelen van Happy Rent met u delen. Dit zijn de vier sterkste punten van ons bedrijf waar wij ons al jaren mee bezig houden en wat ons echt uniek maakt. Deze vier punten zijn:

  • Altijd Schoon, Droog en Veilig

Elk springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd je huurt dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen

  • Direct online reserveren

Verspil geen tijd aan het aanvragen van offertes of het uitpluizen van prijslijsten, bij ons reserveer je direct online je springkussen voor de best prijs, beloofd!

  • échte afhaalpunten

Happy Rent is altijd dichtbij zo hebben we naast onze hoofdvestiging in Heerlen, ook afhaalpunten in Beek, Roermond en Best. (update 29-09-2017: alle afhaalpunten zijn inmiddels komen te vervallen, wij doen er alles aan om zo snel mogelijk afhaalpunten in dezelfde steden te open). Zowel in Limburg als Noord Brabant zijn we dus altijd dichtbij. Daarnaast leveren we ook elk springkussen in heel Nederland!

  • Top Service

Elk bedrijf roept dat ze een goede service leveren, bij ons staat jouw feest echt voorop! Het is onze missie om jou en je gasten blij te maken. Zo reageren we super snel op elke E-Mail en zijn we zowel telefonisch, per whatsapp, Skype en social media te bereiken.

Of je nou in Heerlen, Hoensbroek, Schinveld, Landgraaf, Kerkrade of Treebeek woont. Bij Happy Rent ben je altijd aan het juiste adres. 

Ik wil een springkussen huren, maar mijn tuin loopt scheef af! En nu?

Wij weten als Limburgs bedrijf maar al te best dat veel tuinen in Heerlen en omstreken enigszins schuin lopen vanwege de vele hellingen en dergelijke. Maar dat mag de pret niet drukken! Toch?

Nu zetten wij bij elk luchtkasteel op de product pagina dat de ondergrond waar het springkasteel komt te staan vlak moet zijn. En dat is ook zo. Een kleine helling kan geen kwaad, maar wanneer de helling toeneemt, is de kans op ongelukken ook groter. Een springkussen is een vrij zwaar object en kan aan de onderkant vrij glad zijn. Dus voor je het weet gaat het springkussen ervandoor en neemt een deel van je tuinmeubels en je kinderen mee. Besluit je om toch onze waarschuwingen te negeren? Dat is dan op uw verantwoordelijkheid! Veranker het luchtkussen tenminste goed met de meegeleverde haringen en gebruik touw om de kans op ongelukken te verkleinen. 

Ik heb geen tuin voor een springkasteel, maar voor de deur ligt een vrij grote parkeerplaats...

Zoals zo veel mensen in Heerlen en omstreken, kan het zijn dat u geen tuin heeft want u heeft ooit gekozen voor een mooi appartement of u woont gezellig in een flat bij de McDonald's in Kerkrade. De kans zit er dan dik in dat er flink wat ruimte op de parkeerplaats over is. Nu bent u aan het overwegen om daar een springkussen neer te zetten voor het opkomende verjaardagsfeestje van jou lieve dochter of zoon. Maar de vraag is natuurlijk, mag dit? Waar mogen jij en ik wel een springkussen neerzetten en waar mag dat niet?

Nou zoals misschien al te verwachten was, alles wat als eigen terrein kan worden beschouwd, is geschikt om een springkussen neer te zetten (denk hierbij aan voortuinen, achtertuinen, daken, kelders). Nu is de parkeerplaats van sommige appartementen/flat gebouwen eigendom van de beheerder van het complex. Ervaring vertelt dat soms wel eens wat te regelen valt met deze beheerders/verhuurders. Nooit geschoten altijd mis! Maar vergeet niet dat het altijd beter is om eerst contact op te nemen met deze bedrijven voordat u bij ons een springkussen vast zet. 

Om uw springkussen op straat voor de deur te zetten is in ieder geval een slecht idee. Hiervoor heeft u een vergunning nodig, wat vaak lastig te krijgen is buiten feestdagen als de nationale buren dag. 

Merken