SLINGERBAL

 SLINGERBAL

Deze nieuwe leuke attractie is nu ook te huur bij Happy Rent! De enorme attractie zal gegarandeerd dé eyecatcher van uw evenement worden. Met het unieke design en opvallende kleuren zal de slingerbal deelnemers trekken van jong en oud. Blijf jij het langste staan van iedereen? Kom erachter door de attractie nu snel te huren! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina van de Slingerbal te gaan.

SLINGERBAL – SWING HIM OFF

Deze attractie met uniek design is speciaal gemaakt voor Happy Rent. De enorme sloopbal die door de deelnemers wordt rond geduwd waarbij het de bedoeling is om de rest van het platform te gooien! Maar gooi niet te hard, want wie kaatst kan de bal verwachten en kan zijn evenwicht verliezen en vallen. De enorme bal is tevens ook onze Happy Rent Smiley die met enorme vaart op u afkomt! Zowel leuk als een beetje eng! Onderstaande vindt u unieke eigenschappen van onze Slingerbal attractie:

Uniek Design: Met opvallende kleuren zodat de attractie in het middelpunt van de belangstelling staat bij uw event!

Gloednieuw Nieuw:, dus mooi. Wij onderhouden onze attracties uitstekend, maar het is altijd duidelijk zichtbaar welke attractie nieuw of oud is.

Gebruiksvriendelijk: Makkelijk op te zetten met een paar mensen. Ook kunt u ons altijd bellen als u problemen ervaart met het opzetten.

SLINGERBAL HUREN BIJ HAPPY RENT

Bij Happy Rent is het huren van de Swing Him Off heel eenvoudig. Indien gewenst, is het enigste dat u zelf hoeft te doen de attractie online te reserveren. Indien u wenst om de attractie bezorgt en opgezet te hebben, kunt u dit aangeven door dit in de winkelwagen te selecteren. Klik op de grote foto bovenaan de pagina om naar de productpagina te gaan voor meer informatie. Vanuit de productpagina kunt u ook gelijk uw bestelling plaatsen en betalen. Het gehele bestelproces verloopt via een beveiligde internetpagina en de betaling gebeurd in de veilige omgeving van uw bank.

Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor al uw vragen. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur, ook op zondagen!