SARAH POP HUREN LIMBURG

SARAH POP HUREN LIMBURG

Is het al bijna zover? Binnenkort een 50-jarige verjaardag van een van uw vrienden of familie? Maar heeft u geen tijd en/of zin om zelf een Sarah pop te maken? Dan is het huren van een enorme opblaasbare Sarah pop een goed alternatief. Ook hebben wij de mogelijkheid om deze poppen landelijk te versturen voor een vast tarief. Maar wanneer u in Limburg woonachtig bent kunt u net zo goed de pop zelf komen ophalen bij onze vestiging in Heerlen. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om ons aanbod aan Sarah poppen te kunnen zien. 

WAAROM EEN OPBLAASBARE SARAH HUREN LIMBURG

Een Sarah pop huren in Limburg is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpaal in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING  MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE SARAH POP IN LIMBURG

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

HET VERHAAL VAN SARAH EN ABRAHAM

Als een man vijftig wordt, dan ‘ziet hij Abraham’ en een vrouw die die leeftijd bereikt ‘ziet Sara(h)’. Maar waar komt die uitdrukking vandaan?

De uitdrukking is afgeleid van een bijbeltekst. In het Evangelie naar Johannes (8.57) staat het verhaal van de vrouw die vreemd is gegaan. Volgens de wet zou deze vrouw gestenigd moeten worden, maar het publiek heeft aan Jezus gevraagd wat zij moeten doen. Jezus geeft als antwoord dat degene die zonde vrij is, de eerste steen mag werpen. Vervolgens is er niemand die een steen werpt. Jezus zegt dan: ‘Abraham, uw vader, heeft zich erop verheugd mijn dag te zien en hij heeft die gezien en zich verblijd’. De toehoorders reageren verbaasd: ‘Gij hebt nog geen vijftig jaar, en hebt Gij Abraham gezien?’.

Er wordt ook wel gezegd dat iemand van 50 jaar dezelfde levenswijsheid en waardigheid moet bezitten als Abraham. Abraham (hij heette aanvankelijk Abram) was getrouwd met Sarai. Zij konden geen kinderen krijgen. Na een boodschap van God veranderde hij zijn naam in Abraham en zij in Sara(h). Toen konden zij opeens wél kinderen krijgen. Abraham wordt gezien als de stamvader van vele volken. Pas halverwege de vorige eeuw werd voor vrouwen Sara(h) ‘ingevoerd’. Daarvoor zagen zij op hun 50ste ook Abraham.